CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree5Likes

Konu: Satılık Canon 10-22mm

  1. #21
    furkans33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    FURKAN BASKAK
    Makina:
    Canon Eos 6D
    Üyelik tarihi
    03.July.2012
    Nereden
    Antalya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    276

    Standart

    hadi arkadaşlar bir yardımcı olunda bir karar vereyim hehe Yaklaşık 8 aydır fotograf la ilgileniyorum yoğun olarak zamanla geliştiriyorum kendimi 600d body olarak ve kit lensi 3 ayda atıp efsane 50 1.8 ile yola devam ediyorum yaklaşık 1000 tl kadar para biriktirdim objektife yatırım yapmak için çok zoom seven biri değilim croplu bodyde bana 50 mm bile yetiyor sokak ve portre fotograflarında hatta sokakda manzara ve mimari çekimler yaparken bile 50 mm kullanmaya çalışıyorum bazen kadrajı ayarlamak için şekilden şekile gidiyorum 24-70 24-105 gibi geniş aralıklı lenslerde pek hoşuma gitmiyor her amacına göre farklı farklı lensler almaya çalışıyorum. Geniş açı ve özellikle fish eye fotografa basladıgımdan beri en çok beni heyecanlandıran ve yönelmek istediğim lensler çünkü heyecan ve yaratıcılık varsa fotoğrafdan aşırı keyif alıyorum. Gelelim geniş açıdaki seçeneklerime kafamda 3 seçenek vardı açıkcası sigma 8-16 canon 10-22 ve tokina 11-16 sigmadan vazgeçtim diyebilirim kaldı 2 secenek tokinanın 2.8 olması beni ona dogru çekiyor çünkü lensde en çok dikkat ettiğim şey aralıktan öte diyafram o yüzden tokina daha önde gibi diğer tarafdan bükülme yapıyor bana balık gözü kıvamı verebilir diye ki geniş lensden sonra amacım fish eye. canon 10-22 de çok beğenilen aralığı ciidden hoş bir geniş açı fakat yukardaki fotoda gece performansını çok beğenmedim isoya abanılmış hissi verdi bu da diyaframın gece yetersiz kaldıgını gösteriyor gibi bilmiyorum gece fotograf cekmeyi de inanılmaz seven biriyim kararsızım fiyatda birazcık daha ikram olabilirse o da karar vermemde etkili olcak asım kardeş.










    Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir.
    Christopher Mccandless




  2. #22
    asimkalkan
    Guest

    Standart Ynt: Satılık Canon 10-22mm

    O fotoğrafta elimde tripod yoktu. O yüzden abandim ne yazıkki isoya. Ama tokinada da olsa sadece 1f stop fark var yani öyle ahım şahım bişey göremiyeceksin.

    Ben ilan altında diğer lenslerle karşılaştırma yapmak istemem. Ticaretçi değilim. Ama bu lensi gerçekten severek kullandım. Bunu bütün içtenliğimle belirtiyim. Nex Alcak olmasam en son satcağım lensim bu olurdu heralde.

    Gerçekten fiyatı çok aşırı derecede çektiğimi düşünüyorum. Zaten lensi sadece 15 gün kullanabildim. Yurtdışı sıfır fiyatı 1400e yakınken. Türkiye sıfır spot fiyatı 1600 civarı iken fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum.

    Alırsanız pişman olacağınızı düşünmüyorım. Ama beğenmezseniz geri yollama garantisi de veriyorum. Sitede yeteri kadar referansım da var.

    Sanalpazar tarzı sitelere para kaptırmayı hiç istemem ama. Mümkünse güvenmeme durumunda aracı ile alışveriş yapmayı tercih ederim. Hiç bir aracı bukunamazsa ancak son çare Sanalpazar olur.

    Kullanacak birine nasib olur inşallah ne diyelim











  3. #23
    taltal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cahit KAŞ
    Makina:
    Sony A7iii .... Canon EOS 60D
    Üyelik tarihi
    22.January.2012
    Nereden
    Mardin
    Mesajlar
    79

    Standart

    Şu an bu lensi kullanıyorum. Ben de Sigma mı Tokina mı Canon mu üçleminde kalmıştım. Canonda karar kıldım ve kesinlikle iyi iş çıkaran bir lens.

    Bu fiyata bu temizlikte bence çok çok iyi. Ben 6-7 ay kadar önce ikinci el olarak 1300 TL ye almıştım. Ama kullanılmıştı baya.











  4. #24
    asimkalkan
    Guest

    Standart Ynt: Satılık Canon 10-22mm

    Lens smhileri beye rezervedir. Bu gün içinde satılacaktır sanalpazar üzerinden.











  5. #25
    Çaylak Üye

    Status
    Offline
    İsim
    Semih İleri
    Makina:
    Canon Eos 7D
    Üyelik tarihi
    31.May.2011
    Nereden
    Sinop
    Mesajlar
    5

    Standart

    Sanalpazar üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirdik. Umarım iyi günlerde kullanmak nasip olur.










    asimkalkan likes this.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •