Zaman darlığından kullanamadığım ses kartımı ses kartımı satıyorum. Birkaç çizik dışında hiçbir sorunu yok. İlk günkü gibi çalışıyor. Fiyat olarak 320 lira düşünüyorum. Kullanma kılavuzu ve cdleri de mevcut. Yanında bende olan kayıt programlarından da verebilirim. Istanbul içi elden teslim edebilirim ya da kargoyloda gönderebilirim.
UA4-FX.jpg


UA-4FX Özellikleri:

Tüm ülkelerde ‘’Top Seller ‘’ ünvanına erişmiş şampiyon ses kartı

Fiyat performans ilişkisinde rakipsiz
Amatörlerin olduğu kadar profesyonellerinde kullanabileceği beceride mobil çalışma için ideal 40 bitlik Roland işlemci ile donanımlı mükemmel bir Audio interface.
Gerek 48 v Phantom Power mikrofonlarla gerek dinamik mikrofonlarla mükemmel kayıt alabilen Ua 4-FX enstrüman kayıtları içinde jak girişini preamp simülatörüne yönlendirebilen ve ‘’Sıcak kayıt Ortamları’ yaratabilen mükemmel bir çözümdür.
Bonus kabul edilebilir DSP efektleri (Reverb,Chorus,Booster Low /Hı,EnchangerParlatıcı,Noıse suppression His kaldırıcı,Center cancel Karaoke Maker,2x Low/HI mastering suit,Fx voice kendi sesinizi arzu ederseniz KinKong arzu ederseniz Miki Mouse)yapabileceğiniz müzisyenlerin olduğu kadar dj lerin de ilgisini çeken bir mobil audio interface dir.
24 bir /96 khz kayıt yoğunluğu
-14 adet yüksek nitelikli DSP efekt-XLR Phantom Power Condancer Mik girişi
-Özellikle telli enstrümanlar için Hi Z girişi ile balanslı sinyal verimi
USB beslemelidir ekstra adaptör gerektirmez
Midi IN/OUT I/O ile süper hızlı iletişim
S/PDIF üstünden 5.1 Dolby Surroun sistemlerle iletişim-Optical IN/OUT