CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    mustafanazif
    Guest

    Standart satılık JVC GY-HM700 pro-fullHD Kamera (full set)

    Ürün, 4 aylık bir üründür. "garantisi devam etmektedir"
    (fatura bir ay geç alınmıştır. fatura tarihi 23.09.2011'dir)
    sadece bir kere kullanılmıştır.
    kozmetik bakımından 10 üzerinden 10'dur.


    (ürün ilanı ikinci el ilan olarak verilmiştir, fakat bir kez kullanıldı... kutusu, bütün içeriği tamamıyla mevcuttur. sıfırdan farksızdır)

    satışı yapılan ürünler:

    + JVC GY-HM700
    + IDX endura 10S Batarya (2 adet)
    + IDX VL-2 Plus Sarjor
    + Alphatron VTA-14 Adaptor
    + Team 32GB Hafıza Kartı (2 adet)
    + Alphatron Çanta (Hediye!)




    Gitti gidiyor.com adresinden alınma imkanı mevcuttur.
    ayrıca sanal pazar üzerinden 12 ay taksitle alınabilir(!)


    ürün istanbul'da elden satış da yapılabilir.

    ürün benzer modellerin aşağı yukarı yarı fiyatına;
    maddi sebeplerden ötürü satılmaktadır.


    sanalpazar linki: (12 ay taksit imkanı)
    2. El Jvc Gy-hm700 Profesyonel Kamera (full Set) - SanalPazar

    gittigidiyor.com linki:
    JVC GY-HM700 pro. kamera (Full aksesuarıyla) GittiGidiyor.com'da 48411117


    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

    JVC, genel yapım,elektronik haber toplama ve sinema için geliştirdiği en son profesyonel omuz kamerasını sunuyor.Bu yeni kamera,Final Cut Pro için doğrudan ucuz SDHC bellek kartlarına,ya da opsiyonel olarak Sony XDCAM EX formatıyla uyumlu SxS ortamına kayıt yapıyor.Kurgu sisteminin kendi formatında kayıt yapmak,uzun zaman alan aktarım adımını ortadan kaldırıyor ve post prodüksiyon iş akışını hızlandırıyor.



    Apple Final Cut Pro için QuickTime Dosya Formatı Desteği

    GY-HM700 QuickTime formatında kayıt yaptığı için kurgudan önce çevrim yapmaya gerek kalmıyor.Post prodüksiyon,çekimden hemen sonra başlayabiliyor.Doğrudan bellek kartından kurgu yapmak bile mümkün. Aktarım ve yeniden kodlama olmadığı için, ilk kuşak kalite hep korunuyor.

    Kameradaki iki SDCH bellek kartı sayesinde toplam 64GB,altı saatten fazla kayıt kapasitesi elde ediliyor. Kamera, bir yuvadaki kart dolunca diğer yuvaya kaydetmeye başladığı için, kesintisiz ve neredeyse sınırsız kayıt uzunluğu sağlıyor.



    Opsiyonel KA-MR100 kenetlenebilir medya kaydedici takarak,bir yandan ucuz SDHC kartlara kaydederken,aynı zamanda yüksek hızlı SxS bellek kartlarına da Sony XDCAM EX uyumlu. MP4 dosyalar kaydetmek mümkün.İki kopya bulundurmak, sahada yedek olarak güvence sağlıyor.
    Yüksek Çözünülürlüklü Progresif Görüntüleme

    GY-HM700,üç adet hassasça yerleştirilmiş 1/3 inçlik progresif taramalı tam HD CCD kullanıyor.JVC mühendisleri,daha büyük algılayıcılı kameralar gibi çözünürlük üreten patentli Adaptive Pixel Correlation ve 1/3 inçlik Diagonal Offset optik blok geliştirdiler.

    GY-HM700’ün standart süngülü yuvası JVC’nin çok çeşitli lenslerini alıyor.Daha yüksek çözünürlüklü görüntü çekimi,Canon’un opsiyonel HD lensi KT14x4.4KRSJ ile gerçekleştirilebiliyor.



    jvc gyhm700 front JVC GY HM700 ProHD SDHC Bellek Kartlı KameraYüksek Çözünürlüklü LCOS VizörGY-HM700’deki yeni, sağlam ve yüksek çözünürlüklü vizör,yeni 0.45 inç 1.22 milyon pikselli LCOS(Liquid Crystal on Silicon) panele dayanıyor(852x480x3). Bu yeni ve tamamen dijital vizör görüntüleri tipik bir renkli vizörünkinin 5 katı çözünürlükte görüntülüyor.Sağlam, takviyeli döküm alüminyum kasa ve LED ışık kaynağı,yıllarca sorunsuz çalışmayı garantiliyor.

    Yeni en büyük boy 4.3 inçlik dışarı açılan LCD monitör kayıt, oynatım,klip yönetimi ve menü işlemleri için kullanılıyor.Menü kullanımı,LED lamba ve tek diskle sezgisel.

    Lens, vizör mikrofon ve pil dahil 4kg’dan az ağırlığı olan GY-HM700,sağ omuzda sabit, kararlı çekimleri rahatça ve yorulmadan almayı sağlıyor.

    GY-HM700 iki kanal sıkıştırmasız 48KHz LPCM 16 bit ses kaydediyor.Seviyeler manuel olarak, ya da AGC kullanılıp otomatik olarak denetlenebiliyor,ve bir ses göstergesi LCD ve vizörde kolay ayar için görüntüleniyor.Harici mikrofon ve kablosuz alıcı için kamerada dengeli XLR girişleri,ve bir shotgun mikrofon var.

    Dahili klip izleme ve yönetme işlevleri, nokta pozlama ölçer,ve JVC’nin patentli Focus Asist özelliği,GY-HM700’ün özelliklerini tamamlıyor.Kamerada HD/SD SDI,komponent,kompozit ve eşzamanlı DV/HDV IEEE-1394 çıkışları var.6 uçlu uzaktan kumanda konektörüne opsiyonel JVC uzaktan kumanda birimleri bağlanabiliyor.

    Son yıllarda dijital sinematografide bir devrimle karşı karşıyayız. 100.000 Dolarlık profesyonel kameralarda bulunan özellikler artık 10.000 Doların altında satılan kameralara da uygulanıyor. “Film” görüntüsü için aranan 24P, HD kayıt, sinema Gama, ve geniş dinamik alan, bu tip ekonomik kameralarla artık düşük bütçeli film yapımcılarının emrinde.

    İşte piyasaya yeni sunulan JVC’nin gerçek HD 1920x1080 35 Mbps kodlamalı GY-HM700 kamerası bu imkanları fazlası ile sağlamaktadır. Bu kamerada Focus asist, 180 derece görüntü döndürme 1/3 inç değiştirilebilir bayonet mount, ve beraberinde gelen Canon’un gerçek HD özellikli, düşük kromatik bozulmalı 14x 4,4 objektifi, gerçek progresif HD CCD’ler, sinema gamma ve matriks ve beyaz shading özellikleri ile dijital sinema için çok elverişli bir kameradır.

    Bu kameranın dijital sinema için diğer artı özellikleri arasında şunları sayabiliriz:

    Bu kamera endüstride bir ilk olan ekonomik SDHC Class 6 ve Class 10 kartlarına native .MOV formatında QuickTime dosyalarına kayıt yapar. Apple FCP kurgu sistemi bu dosyaları direkt olarak kodlama gerektirmeden kurguya alır. MP4 XDCAM EX formatlı kayıt da SDHC kartlarına yapılabilmektedir. Bu sayede bu kamera, piyasada bulunan tüm kurgu sistemleri (Canopus, Adobe CS4 ve Avid) ile de uyumludur.

    Dijital sinema için en mühim özellik olan PL sinema objektifleri ile kullanım için HZ CA 13 aksesuarının bulunması büyük bir avantajdır. GY-HM700 kamerasında bulunan 180 derece görüntü döndürme sayesinde PL objektiflerin ters görüntüsü kamerada otomatik olarak düzeltiliyor. Gelişmiş optik özellikli olan bu adaptör, diğer adaptörlere karşın yalnız ½ diyafram kayıplıdır. Bu optik çözümlü 11 elemanlı optik ile video kameralarının film yapımında bütün sorunları halledilir, ve kamera prizma bozukluklarını da telafi eder. Bu adaptör hem 16mm hem de 35 mm Prime ve Zoom lenslerle kullanılabilir.

    Overcranking (yavaş hareket) ve Undercranking (hızlı hareket) film efektleri için 720P 35 Mbps 24P veya 30P modunda ve değişken kare sistemi ile kayıt yapıldığında, değişken kare hızı fonksiyonu ile (10,1 2, 15, 20, 24, 30, 40, 48, 60 fps), yapılan bu kayıtlar 24P’de okunduğunda sinemadaki ağır çekim veya hızlı hareket efekti elde edilir.

    Filme benzer özellikte görüntü kaydı yapılması için, değişik negatif özelliklerine uyum sağlamak üzere, sinema Gamma modunda “ Cinema Vivid” veya “Cinema Subdued” ve Matrix modu ayarları seçilebilir. Bu kamera üzerinde bulunan önayarlardan başka, kullanıcılar istedikleri gama ve renk matriks ayarlarını da yapabilirler.

    Bu kamerada bulunan Spot pozlama sistemi ile, yüksek kontrastlı sahneler çekildiğinde doğru pozlama süresini ayarlamaya yardımcı olmak üzere, sahnedeki dinamik alan değişik şekillerde izlenebilir. Manuel konumda sahnenin belirli bölgeleri izlenerek, sahnede yer alan ana konu, hassas ve doğru şekilde pozlanabilir. Spotmetre için 4 konum vardır – max/Min, Max, Min ve manuel konum. En yüksek ve en alçak seviyeler kırmızı ve beyaz (L) işaretleyicilerle işaretlenir. Ayrıca “Knee” ve Gamma” öncesi görüntü seviyesi de belirlenir.

    Buna ilaveten kamerada bulunan “Zebra” sistemi de %5’lik kademelerde yüksek seviyeler ve alçak seviyeleri izlemek için 2 pozisyona sahip.

    “Retro Cache” özelliği ile “Pre rec” düğmesine basıldığında kamerada bulunan bir retro belleğe, kayıt düğmesine basmadan 3 saniyelik bir kayıt yapılır. Kayıt düğmesine basıldığında bu bölüm kayda ilave edilir.

    Devamlı “klip” konumunda, trigger düğmesine kaç defa basılırsa basılsın, günün tüm kayıtları tek bir klip şeklinde kaydedilir. Kamera kurgusu tercih edildiğinde bu bir avantajdır. Time code “free” veya REC konumunda kullanılabilir.

    Bu kameranın gelişmiş işlemcisi ve yeni 3 CCD Native HD sensör blokları sayesinde, hem 720P hem de 1080P ve 1080I formatında yüksek çözünürlüklü kayıt yapılabiliyor. Beraber verilen Canon HD lens ile 1080P ‘de 900 yatay satır çözünürlük elde ediliyor, 35 Mb’de 1080x1920 olarak 1080/24P- 1080/25p- 1080/50i, 19 Mb’de ise 1280x720 olarak, 720/24P – 720/25p – 720/50 gibi tüm HD formatlarını destekliyor. Ayrıca 25 Mb’de de 1440x1050 olarak 1080i formatı da destekleniyor.

    JVC’nin yeni ProHD teknolojisi, patentli “ Diagonal Adaptif Pixel Correlation” APCT tekniği ve bununla birlikte yeni H-V piksel kaydırma sistemi ile, kullanılan 1/3” görüntü sensöründen, daha büyük sensörlü kameralara eşdeğer yüksek bir çözünürlük sağlıyor.

    JVC ProHD kamerada kullanılan H-V piksel kaydırma sisteminde yeşil lüminans kanalına nazaran mavi sensör kanalı ½ piksel yatay yönde, kırmızı sensör kanalı ise ½ dikey yönde kaydırılıyor. Bu teknik sayesinde pikseller arasında ilave lüminans detayları elde ediliyor ve APCT uygulaması neticesi görüntü kalitesi ve çözünürlük büyük çapta artıyor ve MTF modülasyon transfer fonksiyonu yüksek frekanslarda ciddi bir artış gösteriyor.
    Görüntüler, yüksek çözünürlükte elde edilme sonrasında JVC “Süper Kodlayıcı” ile 19,25 veya 35 mbps olarak kodlanıyor. Bu sistemde 35Mbps kodlamada yatay 900 satır çözünürlüklü gerçek HD 1920 x1080 görüntü elde ediliyor. JVC’ ye mahsus olan ve tüm yayın kurgu ve yayın sunucuları tarafından da desteklenen, bu kodek ile Mpeg2 uzun GOP formatında fevkalade yüksek kaliteli görüntü kaydına imkan veriyor.

    GY-HM700 kamerasının ergonomik yapısı ve omuz kullanımında fevkalade dengeli ve rahat duruşu ile tüm profesyonel kullanıcılar bu kamerayı “ideal bir film çekim kamerası” olarak nitelendiriyorlar. Gerçekten bu kamera ile saatlerce omuzda çekim yapmak mümkün. Kullanıcılar için yeni ve 11 cm boyutundaki 16:9 LCD ekran ve büyük menü seçme düğmesi büyük bir kolaylık getiriyor. Bu ekran üzerinde menüleri kolay bir şekilde izlemek mümkün, ayrıca odak yapmak da mümkün. Yeni LCOS göz vizörü 1.22 milyon piksel çözünürlükte. Bu da vizörün gerçek görüntü kalitesini yansıtması gibi bir avantaja sahip.

    Sonuç olarak , GY-HM700 gerek üzerindeki Canon HD lensle gerekse film için daha uygun olan PL objektiflerle her türlü belgesel, müzik filmleri, ve uzun metrajlı film çekmek için ideal bir kamera.










    Konu mustafanazif tarafından (28.December.2011 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.

  • #2
    Mete Aldıraklı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Mete ALDIRAKLI
    Makina:
    FünfDiMarkZway
    Üyelik tarihi
    03.January.2011
    Nereden
    Bartın
    Mesajlar
    1,281

    Standart

    bütçem olsa keşke, bir dakika bile düşünmeden alırım bu müthiş oyuncağı...










    Set almış başını gitmiş... Buraya yazınca imzaya yer kalmıyor...

    Açılın, ben mühendisim!

  • #3
    Halil Ibrahim Duran
    Guest

    Standart

    Guzel makine kompakt ve cok fonksiyonlu lensi kaliteli tavsiye ederim











  • #4
    mustafanazif
    Guest

    Standart

    günceldir.











  • #5
    mustafanazif
    Guest

    Standart

    günceldir...











  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •