Alıntı Ziplayanpirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://mihver.com.tr/wp-content/uploads/2013/03/mac.jpg

şöyle bişey var bayrampaşa adaparkta.

yemekler leziz.

ancak fiyat konusunda biraz pahalı gibi.

Adaparka gelecekseniz boşuna yemeklere para vermeyin bari Emirhan. İki adım ötede bizim ev var. Anne yemekleri isteyen gelebilir. Genelde öğrencilere tavsiye edilir. Uzun süre evden ve memleketten uzak kalanları beklerim.

Adapark işinize yaramaz. Hem pahalıdır hemide o kadar güzel bir yer değil artık. Ama tarihi önemi var oranın benim için. O at belki orada durmaz ama hatırlayan hatırlar oradaki mini at çiftliğini. Siyasi önemi var.

Ben, mert askere giderken bir yer ayarlanmıştı. Sirkecide mc donalds'ın o arada bir kebapçı. Hem ucuz hem gayet mutlu ayrılmıştık. Yemekler de güzeldi ortam da. Adını unuttum ama orada duruyorsa kontrol edilebilir. 2 sene önce ben yanlış hatırlamıyosam 8-10 lira falan vermiştik ama 25-30 liralık yemiştik. O derece uygundu yani. Tabi o fiyatlarla orası çoktan kapanmıştır ama bi şansı denemek lazım.

Ayrıca çıktıktan sonra ufak bir yürüyüş ile nargile içmeye gidilebilir. Tophane'ye. İsteyen Sultanahmete çıkar. İsteyen vapura biner istediği yere geçer. Kalabalık olacaktır ama sirkeci garındaki otopark ve geri taraftaki otopark kullanılabilir. Biraz yukarıda eski polonya pazarı tarafındaki otoparka bırakılabilir. Otobüs ve metro dışında vapur seferleri olması avantaj. Keşke tren kapanmasaydı daha fazla ulaşım demekti.

Fotoğraf anlamında bir şey çıkar mı bilemem. Ama oruç ve güneş birleşince en mantıklı buluşma saati akşam 5 ten sonradır. Gün batımına yakın nd pozlamaları alınabilir ve ardından hemen yemeğe geçilebilir.


Benden öneri bu kadar.