Arkadaşlar Tuğba hanım'ın maili herkese ulaşmıştır diye düşünüyorum ama yinede görmeyenler için;

"Fotoğrafçılar:
Sembolik yapılar ve fotoğrafçıların görev dağılımları ekte yer alıyor. Beylerbeyi ve Küçüksu Kasrı hariç diğer yerlerde 2'den fazla kişi bulunuyor. Her yapının hem fotoğrafı hem de videosu çekilecek. Herhangi bir sebepten aynı alandaki görevli fotoğrafçılar birbirleriyle irtibata geçmesi gerekirse, iletişim detaylarınızı ekte paylaşıyoruz. Kritik nokta ise bizim görselleri sizden almamız.

İzinler:
Fotoğrafı çekilecek sembolik yapıların resmi izin örnekleri ekte yer alıyor. Görevli çekim alanınıza giderken yanınızda ilgili izin yazısını ve kimliğinizi yanınızda bulundurunuz. Bazı yerler için özellikle güvenliğe isim bırakıldı.

Fotoğrafların çekilmesi:
-Çekeceğiniz alana, bugünün Cumartesi ve havanın da güzel olmasını dikkate alarak, erken gidin. Gerekli ayarlamalarınızı yapmak için de vakte ihtiyacınız olacak.
-Yapıların "önce" ve "sonra" fotoğrafları birebir aynı açıdan çekilmeli.
-Daha önce çekilen yerlerin açısı size fikir verebilir. Buna benzer görselleri alabilmek önemli.
2011 Fotoğraflar http://www.flickr.com/photos/48974370@N08/sets/72157626359990546/
2010 Fotoğraflar: http://www.flickr.com/photos/48974370@N08/sets/72157623621426081/

-Işıkların tamamen kapanması bekleyin (tahminen 10 dakika içinde hepsi kapanır) ve ardından fotoğraflayın.
-ÖNEMLİ: Fotoğrafların üzerinde renk koyulaştırması veya zenginleştirmesi yapmayın. WWF görüntülerin doğal halini istiyor.

Format:
-min 300 dpi, 1 MB çok fazla aşmayan dosyalar ilk etapta bize gerekiyor. Daha sonra sizden yüksek hallerini rica edeceğiz.

Fotoğrafların Yollanması:
Tüm görüntüler [email protected] adresine ulaştırılacak.
Çekilen tüm görüntülere bu akşam ihtiyacımız var! Global network, 24 saat içinde tüm ülkelerden görüntüleri alarak bir basın bülteni hazırlayacak. Türkiye kilit ülkelerden bir tanesi. Bu yüzden fotoğraf/video'yu çektikten sonra hızlıca internet bağlantısı olan bir yere giderek, "önce" ve "sonra" çekilen güzel fotoğraflardan max ikişer tane seçip bize ulaştırmanızı önemle rica ediyoruz. Fotoğrafları ışıklar kapanmadan önceki görüntüler için "isim_soyad_yer_once" ve kapandıktan sonra ise "isim_soyad_yer_sonra" olarak kaydedip gönderin.