Merhaba, Almanya'dan aldım ben. Cihazı hiçbir ek bişey almadan 449.49€ ya edindim. Şu ana kadar sadece açılırken bi kere kitlendi. Ama çalışma anında kitlendiğine şahit olmadım. Lakin daha testleri devam ediyor. Öncelikle şu anda üretilenlerin firmware ları gayet yeni. Dün gece ipad le konusturdum bunları. Wifi modu açıkken pil maalesef çabuk bitiyor. Anlaşılan bi backpack almak gerekecek. Öte yandan ipadle konusması için gerekli yazılım ücretsiz ve indiriliyor appstore dan.

Ama komik olan şu ki wifi şifresini hiçbiryerde yazmamışlar. Goprohero imiş meğerse.. Neyse, aleti pairing yaptıktan sonra preview da bir gecikme var. GÖrüntüyü hemen vermiyor. Gecikmeli geliyor ve bu gecikme en az 3 saniye. Öte yandan yazılım cok başarılı. Yaptığınız ayarlar hemen go proya iletiliyor ve ayarlar değiştiriliyor. Açıkcası sevdim ben programı. Tüm kontroller bu yazılımla yapılıyor. En güzeli de çektiğiniz kareyi görüyorsunuz.

Diğer özelliklere gelirsek, black edition protune modunda cidden fark yaratıyor. Dynamic range olayını güzel ayarlamışlar. 1080 p de wide, medium ve narrow ile cekim yapabiliyorsunuz (diğer deyişle illaki balık gözü lense mecbur değilsiniz) wvga da 240 kare/san yeye kadar cıkabiliyor.. Birlikte gelen kumanda çok kullanışlı. Tüm ayarlara oradan ulaşabiliyorsunuz. Üzeirndeki ekran birebir aynalama yaparak go proyu elinize taşıyor..

Henüz daha saha testlerine başlamadım ama bu cihaz şu anda sorun cıkartmadı öyle rahaatsız edecek seviyede...