@devics
Objelere cok uzak kalmissiniz fotografta asil obje olarak secilebilecek bir obje yok. Editden evvel kadraj konusuna biraz daha fazla onem vermenizi tavsiye edebilirim.
@hkn17, Delban fotografiniza yorum yapmis, Yorumlarina katilmak la beraber Iyi bir texture veya arka plan fotografi olabilir.
Bir not olarak bir onceki fotograf yorumlanmadan yeni fotograf eklemiyoruz. Bu konuya lutfen dikkat.
@Mehmet Mentes, Fotografi makine degil fotografci ceker savina guzel bir ornek olmusKadraji belki tam oratadan bolmeseymissiniz ve Ufuk cigisiede egri olmasaymis tam olacakmis.
Bir not olarak bir onceki fotograf yorumlanmadan yeni fotograf eklemiyoruz. Bu konuya lutfen dikkat.
@antepli,
Guzel ve netligi yerinde bir makro calismasi olmus. ARkatafata olusan bokeh ile on taraftaki keskin detaylar ve fotografin grafigi hosuma gitti ancak belki bir ring flash kullanimi buradak patlamalari azaltabilirmis.
Bir not olarak bir onceki fotograf yorumlanmadan yeni fotograf eklemiyoruz. Bu konuya lutfen dikkat. Birde her bir mesaja birden fazla fotograf eklemiyoruz