Fotoğraflar çok güzel. Gerçekten güzel bir gezi olmuş. Ben de gelemeyenlerden biri olarak bayağı bir imrendimSon dakika bir İstanbul golü yemeseydim katılmayı çok istiyordum. Bir dahaki sefere artık.
Fotoğraflar çok güzel. Gerçekten güzel bir gezi olmuş. Ben de gelemeyenlerden biri olarak bayağı bir imrendimSon dakika bir İstanbul golü yemeseydim katılmayı çok istiyordum. Bir dahaki sefere artık.
Çok boş kaldı burasıFotoğraflar üzerinde bu kadar oynayanda bir ben varım sanırım kötü hissettim kendimi
![]()
![]()
Konu adlbykl tarafından (20.March.2012 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
Cok güzel gezi olmuşbi dahaki sefere inşallah..
omercim benim fotografimi imzalasan da ben de kullansam)
yani islemeden bir naneye benzemedi mi dedin)))))))))
))))) ekledim seni face te.
oooo ne kadar hizlisin yahu)))))
ne buluşmamı oluyor hafta sonu) öyle birşey varsa söyleyin de erken geleyim haftasonu gelmeyi düşünüyorum ankara'ya
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ben buluşmanın etkisinden hala kurtulamadım, nasıl bi yorgunluktur bu.
Biz adanalılar olarak kendimizi mangalcı bilirdik.fakat siz bizden daha mangalcı çıktınız![]()
Arkadaşlar pazar buluşmasından sonra bagajda birtane canon şapkası kalmış. arkadaşların bilgisine..
İ.E.S. 7D Mark II. Sigma 150-600 S
Yaklaşık 14 senedir Eryaman'da oturuyorum,Göksu'ya da kaç kere gittim kim bilir ama Göksu'nun bu kadar güzel olduğunu keşfedememişim hiç.Çok güzel bir gezi olmuş,keşke bu başlığı önceden görseydim de katılabilseydim.Büyük bir acemi olarak sizlerden birçok şey de öğrenirdim eminim.Bir dahakine artık.![]()
Bir cogumuz Eryamanda oturuyor sanırımSıra Göksuya sanırım geç gelir tekrar bende ilk defa katıldım hafta sonu anladıgım kadarıyla her buluşma bir öncekinden daha keyifli geçiyor . Forumu takip ederseniz her haftasonu bir organizasyon oluyor yaklaşık 1 aydır. Bir dahaki gezilerde sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
teşekkür ederim ama daha yeni geldi en azından sahibi birkaç resim çekdirse iyi olur.
İ.E.S. 7D Mark II. Sigma 150-600 S
Şapka siyah ise benimdir kendileri![]()
Benimdir o!
(kafama bile sığmıyor yea)
Gerekirse kefen başa sarılır.