Nihat bey konu su; Canon kullanicilari genelde bir gun mutlaka FF godeye gecmeyi amacladiklari icin siklikla EF lensleri tercih ederler. Gelin gorun ki bu lens EF olmasina karsin kose¸e kararmalari ve bokeh basarisindaki zayiflik nedeniyle FF kullanicilarindan ziyade APS-C sensorlu govde kullananlara daha cok hitap eden bir lenstir (crop nedeniyle daha az vignetting).
Fiyat performans demissiniz, ama fiyat arattim, en dusuk fiyat 2900 TL . Yani, pek te gosterislili olmayan, FF icin yatirim degeri de pek olmayan bir lense o parai kimse vermek istemiyor anlasillan.
Elbette lens bir tercih. Ne cekeceginizle ile ilgili. Benim APS-C sensorlu govde uzerinde tuttugum lens, 50mm f 1.4. Evde 10 aylik bir torun kovaliyorum. Biraz dar kaliyor. O nedenle ben de Nikkor 35 mm 1.8G lens bakmaktayim.