Canon DSLR Fotoğraf Makinesi Atölyesi

Eğitmen: Mesude Bülbül

Tarih: Haftaiçi Gündüz, Akşam Her Pazartesi, Perşembe
Haftaiçi Gündüz: 11:00 - 14:00
Haftaiçi Akşam: 19:15-21:45

Fotoğraf çekmeye yeni başlayan ve kendini geliştirmek isteyen Canon kullanıcıları için düzenlenen atölyede katılımcılar makinelerini tanıyarak doğru fotoğraf nedir ve nasıl çekilir? sorularına yanıt bulacaklar. Atölye kapsamında, pek çok fotoğraf tutkunun tercihi Canon D-SLR makinelerinin kadran yapısı ve menü üzerinden gidilerek temel fotoğraf dinamikleri işlenecek.

Program Akışı

1.GÜN:
İlk oturumda Diyafram, ISO, Enstantane üzerinde temel fotoğraf kuralları işlenecek. Yüksek ve düşük ISO kullanımı ve etkileri, Farklı diyafram aralıkları ve alan derinliği, Ölçüm sistemleri ve etkileri, Lensler, Odak uzaklıkları ve görsel etkileri, EF ve EF-S Lens türleri

2.GÜN:
İkinci oturumda kadran yapısı ele alınacak. Otomatik kadran, Yaratıcı kadran, spesifik modlar ve sonuçları, P, Tv, Av, A-dep, değerleri, ISO hızı, Netlik noktası seçimi, Pozlama Kilidi, (+), (-) Pozlama, M modunda diyafram ayarı, Baskı paylaşım tuşu, Beyaz ayarı, Işık ölçüm modları, Otomatik Netlik Yöntemi seçimi, Motor hızı seçimi ve kullanımı, Canlı görüş modu ve detayları, Resim özellikleri, Menüye giriş ve kanalların kullanımı, Digital Fotoğrafçılık, Çarpan sayısı, Piksel kavramı, Temel kompozisyon değerleri, Beyaz ayarı, Siyah beyaz çekim ve filtreler, DPP ve RAW format.

Eğitim Süresi:
Haftaiçi Akşam ve Gündüz olmak üzere 2 gün 3er saatten toplam 6 saat.

Fiyat: 100TL
Kayıt için: [email protected] adresine mail atabilir ya da 0(216) 418 1976  0(216) 418 0174 nolu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


Tarih: 05 Temmuz 2010 Pazartesi
Zaman: 11:00 - 19:00
Yer: Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No:16 Kadıköy İstanbul


Facebook Linki;

Anmelden | Facebook