Alıntı E.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir hikayede benden ;

Facebookta en sevdiğim şeylerden biri DiscoveryChannel Life sayfasındaki fotoğraflara bakmaktır. Hele kuş kartal fotoğraflarını hayranlıkla takip ederim.
Fotoğraf gönderenler arasında birisi dikkatimi çekti. Devamlı cam gibi net kartal fotoğrafları gönderiyordu. Mesela bir tanesi ;
Bende adamın hakkını yemiyeyim dedim ve fotoğrafı beğendim. Altınada güzel fotoğraf diye yorum yaptım. Ertesi gün beni arkadaş olarak eklemiş. Kendisi Bahamalarda yaşayan ve çalışan bir Amerikalı. Neyse fotoğraflar hakkında mesajlaşırken gitgide samimi olduk. Çektiği fotoğrafları , nasıl çektiğini ve benim nasıl çekmem gerektiği vs vs herşeyi mesajlaşıyoruz. İtiraf ediyorum ; Google Translate çok işe yarıyor. :
Neyse bende bu güne kadar hep 18-55mm lensle idare ediyordum. Artık dedim biraz uzama zamanı geldi. Tabi yorgan o kadar uzun değil. Ancak çapım 75-300 kadar : . Dedimki bu arkadaşa ; Senin etrafta malzeme çoktur. Bana hesaplısından bir lens alalım. Nasıl olsa sen anlıyorsun. Kullanılmış ,sağlam ucuz birşey olsun.
Arkadaş tamam araştırayım dedi. İşin açıkçası dediğime diyeceğime pişman oldum. Lensi ebaydan almış. Kargo parasınıda vererek bana gönderdi. (21 Ağustosta) . Parasınıda istemiyor , hediyem sana diyor. Kendi kendime kızardım bozardım valla. Halen daha bu olay nasıl bu hale geldi anlayamadım.

Okuyan herkese teşekkürler.
Her ne kadar karşı tarafın jesti tartışmasız olsada bunda sizin karşı tarafa verdiğiniz dostluk bağı ve güveninde etkisi muhakkak vardır.yorumları okurken açıkçası benimde aklıma cezerye ve türk kahvesi geldi daha önce şehir dışındaki bir dostuma böyle bir iade-i hediyede bulunmuştum...