CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi
Status
Offline
Öncelikle okuyan, yorum yazan herkese çok teşekkürler ve saygılar...
Birde RAKI konusu var.(Fotoğraflarda görünen bir çinlinin önünde eğildiği ) . Biz götürdük oraya sanırım freeshoptan 2-3 tane almıştık.
Sorun çıkarmadılar parada ödemedik çünkü üst üste birkaç gün yaklaşık 35 kişi burada yedik. Adamları ihya ettik
Tabi özel bir set menü yapmışlar 168 juan fiyatıydı. Dolar olarak tahminen 26 dolar oluyor. Türkleri gördükten sonra sanırım fiyatı değiştirirler. Çünkü menü limitsizdi. Çok yedik çoooook
Bu arada Saki güzel ama çok etkilemedi beni açıkçası. Hatta içmeyenlerinkini şişeye doldurdum gezi sırasında içtim hep
Wasabi diye bi acıları var. Müthiş gerçekten. Çok koymadan yemek gerekiyor hem o anda hemde ertesi gün adamı ciddi zorluyor İlk yediğinizde burnunuzda müthiş bir yanma hissediyorsunuz tad olarak hardalın acısı gibi.
Birde özel bir biberli yağ yapmışlardı of offfff oda çok acı ve güzeldi. Özellikle Karides ve etle çok güzel gitti.
Çin setti tam olarak gitmiyor bazı bölümlerde ayrılmalar var (eskiden gidiyormuş) bazı yerlerinde 4 atlı gidecek şekilde dizayn edilmiş bazı yerlerinde ise (özellikle geçitler) 1 kişinin bile zor geçeceği şekilde. Sanırım savunma amaçlı böyle düşünülmüş.
Biz teleferikle en üst noktalarından bir bölüme çıkıp üstünde uzunca bir süre yürüdük. Ama hava çok puslu ve soğuktu yaklaşık -3 -4 derece gibiydi hava..
Rahat gezilmesi açısından esasında bu geziyi Nisan Mayıs gibi yapmak iyi olur gibi. Özellikle Şangaydaki bahçeleri gezmek yönünden çok güzel olacaktır diye düşünüyorum.
Sony RX1 -- Nex-6/16-50
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.