İyi dilekler için teşekkürler.

@tekos,
Çekim tamamen kendi portfolyom içindi. Çekimi Hong Kong'da yapmamın sebebi hem sık sık gittiğim için hem de TR deki fotoğraflardan farklı olması içindi. Sonuçta İstanbul sokaklarında çekilen bir fotoğraf ile Hong Kong sokaklarında çekilen bir fotoğrafın, potansiyel müşterileriniz üzerindeki etkisi çok farklı olacaktır.
Mekanları daha önce bildiğim için önceden nerede çekerim, nasıl yaparımı kafamda %70 kurgulamıştım. O sebeple çekim bir hayli hızlı ve sorunsuz geçti.

@ramses07
Modelleri, makyözü, stylingi ve kuaförü modellerin buluştuğu sitelere üye olarak oralardan buldum. Sadece site değil, facebookta yer alana Hong Model gruplarından bile tanıştığım, çekim yaptığım oldu. İstedikten sonra hepsini bir şekilde buluyorsun, sen işinde ciddi olduğunu onlara göster bu yeterli
Ücretsiz çalışmalarının sebebi de onlarda kendi portfolyoylarında fotoğrafları kullanıyorlar. Bu işte herkes ücretsiz çalışıyor ama herkesin de kendine artı bir faydası oluyor.