CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #13
    AAE
    Çaylak Üye

    Status
    Offline
    İsim
    Aykut Alp Ersoy
    Makina:
    Canon 550D
    Üyelik tarihi
    10.September.2010
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    21

    Standart

    sibinayo,

    Soruları sorarken en büyük derdim bahsettiğiniz o samimiyeti yakalayabilmekti esasen. İlk röportajlarımda epey zorlandım ama sonraları insan epey tecrübe kazanıyor. O samimiyeti size hissettirebildiysem ne mutlu..

    Çok teşekkürler

    Mystery,

    O mekanın ismi Banker Han. Galata'daki Bankalar Caddesinin bir sokak üstünde çok eski bir bina. Zamanında Osmanlı'ya borç veren gayrimüslim bankerlerin toplandığı bir binaymış. Binanın sahibi, yine binaya çıkan ünlü Kamondo Merdivenleri'ni yaptıran Avram Kamondo. Geçen yıl orda Türkiye'nin ilk sokak sanatları galerisi düzenlemişti. O çalışmalar da oradan. Fakat biz çekim yaparken Hindu'lar almak için geziyordu. Eğer almamışlarsa muhakak gidip görün. Türkiye'de görebileceğiniz en orjinal 3-5 binadan birisi...

    Font'lara dikkat etmeniz beni çok sevindirdi açıkçası Onları bile uzun uğraşlar sonucu seçtim. Urbanbugs yazısında kullanılan font Denial. Diğerleri Trajan Pro ve AvantGarde.

    Diğer bütün konuşmacıların nerede konuşacaklarını İzmir'den gitmeden internet vasıtası ile az çok belirlemiştim ama o kızın röportajının olduğu gün deli gibi bir yağmur vardı İstanbul'da. Güneş de kararıyordu. O yüzden bir mekana rica ettik ve orda röportaj yaptık. Karanlık olmasının sebebi biraz da spontane olması. Şimdi .thm dosyasına baktım ISO 800'müş Bazen noise olması için hiç bir neden olmuyor ama noise oluyor. Beyaz ayarı ile alakalı bir durum mu, onu merak ediyorum açıkçası ama noise'lu görüntü, hiç olmayan görüntüden iyidir bence

    Murat Hocam,

    Tekrardan süreç boyunca verdiğiniz destek için gerçekten çok teşekkür ederim. Bir geceliğine, Bescor Led Işık kullanayım dedim. Onda da röportaj veren arkadaşlar yüzlerinin gizlenmesini istediler Fakat yine de bir ışık şart. Ya sizin dediğiniz gibi bir "ring" ya da 126 Led veya bir üst modeli Z96 gibi bir şey şart artık. Bakalım toparlayabilirsem durumumu ben de istiyorum çok.

    Solino'da Bay Baldi'nin Gigi'ye dediği gibi sinema yapmak için gerekli olan tek şey "Adore e passione" yani Heyecan ve tutku.. Umarım bizlerdeki sinema heyecan ve tutkusu hiç kaybolmaz Tekrardan çok teşekkürler..










    Konu AAE tarafından (14.September.2010 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •