CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 256 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree226Likes

Konu: time-lapse video paylasimi

Hybrid View

  1. #1
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emrah Özşahin
    Makina:
    Canon 350 D
    Üyelik tarihi
    14.March.2014
    Nereden
    Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    19

    Standart

    Merhabalar bende ykarakas hocamizin timelapse videolari sayesinde bisikletsever ve kitapseverligimin timelapse ile birlesiminden güzel isler cikarabilir düşüncesiyle ekipmanlarimi aldim ve denemeye başladım.

    İlk denemem aksam saatlerine denk geldi. Haliyle aklima takilan sorular var. Öncelikle arastirmalarima gore cekimler M modunda Bulb estantane ayarinda olmasi gerekiyormus. Timerdan 10 saniye uzun pozlama F degerini de 11 yaparak fotoğraflar cekmeye basladim. Aksam oldugu için ışık ayarlarında problem yok ama atiyorum gun batimindan once fotograf cekmeye baslayip karanlik olana kadar ayarladigimiz manuel ayarlar kötü sonuçlar doguracaktir. Bunun icin makinaya mudahele etme sansimiz olmuyor. Surekli ayarlarla oynamakta istedigimiz sonucu vermez. Nasil yapmamiz gerekiyor.

    Bu sorunu av moduna alarak cozmek istedigim zaman da şöyle bir sorun oluyor; av de degisken enstantane oldugu icin atiyorum gunduz 3 saniyede bir foto cekiyor bunda sorun yok ancak gece olunca 30" ayarinda cekiyor bu sefer zamanlayici 3 saniyede bir foto cekiyor. Bu sorunu nasıl cozebiliriz. Enstantaneye gore timer ayarina mudahale ederek mi?










    Konu nikefootball tarafından (30.August.2016 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •