www.FOTOEN.com

Sitenin mantalitesini şu alıntı anlatıyor;

FOTOEN NEDEN KURULDU

Günümüzde bir çok paylaşım sitesinde gördüğümüz bazı olumsuzlukların bulunmadığı bir site olma niyetindeyiz. Bir çok fotoğraf paylaşım sitesinde pek de başarılı olmayan fotoğrafların daha çok izlendiğine, iyi puanlar aldığına, buna karşın başarılı bir çok fotoğrafa haksızlık yapıldığına tanık olmaktayız. Fotoğraf sanatına gönül vermiş fotoğraf sitesi sahipleri ve yöneticilerinin de bu durumu içlerine sindirebildiklerini sanmıyoruz. İnsan unsuru olan yerlerde maalesef bu durum belli ölçüde kaçınılmazdır. Fotoğraflarımızın paylaşılmasının manevi haz verdiği yadsınamaz. Ancak paylaşım siteleri egoların tatmin merkezi değildir ve olmamalıdır. Bu nedenle egolarını tatmin etmek isteyenleri değil, fotoğrafa gönül verenleri FOTOEN’de görmek istiyoruz.

“BURASI FOTOEN, BURADA AL GÜLÜM VER GÜLÜM İSTEMİYORUZ”

FOTOEN hiçbir şekilde ticari amaç gütmemektedir ve gütmeyecektir. Hiç bir zaman değişik üyelik adları altında herhangi bir ücret talebimiz olmayacaktır.

“FOTOEN ÜCRETSİZDİR VE ÜCRETSİZ KALACAKTIR”.

FOTOEN’de amaç fotoğrafçılığın teşvikidir. Fotoğrafa katkıda bulunan her oluşuma saygılıyız. Onları rakip değil, aynı safta görmekteyiz. Sitemizde ticari amaç gütmeyen her türlü fotoğraf sitelerinin linklerine yer verebilirsiniz.
Sitenin şu an deneme yayınında olduğunu belirteyim...