Merhabalar.

İsmim Onur Ziya Demir. Tuning Türkiye, AutoHifi, EstetikPlus ve Scooturk dergilerinde editöryal katkılarımın yanı sıra fotoğraf editörlüğünü de üstleniyorum. Canon EOS 40D makinem var. Daha önceden Trtuning, Max Tuning, Auto Max Tuning, Modify, TR Auto, Car Plus, Medikal Plus, EVO, F1 Racing ve ismini şu an hatırlayamadığım dergiler için fotoğraf çekimleri gerçekleştiriyordum.

Daha önce bir çok Nikon ve Canon makine kullanma fırsatım oldu. Şu anki kullandığım makineden memnunum ancak isteğim 7D sahibi olmak.

Pek övünmeyi sevmem çünkü bu işi teknik anlamda pek bilmiyorum. Bu yüzden kendime hep amatör diyorum. Anlayacağınız çekirdekten yetişme bir fotoğraf meraklısıyım. 8 yıldır fotoğraf çekiyorum. Umarım bu tutku uzun yıllar devam eder.

Böyle bir sitenin varlığından yeni haberdar olduğum için kendimi ayıplıyorum. İyiki katılmışım. Hepinize tekrar selamlar. Portfolyomu incelemek isterseniz aşağıdaki linke bakabilirsiniz. Umarım Fotokritik linki vermem problem yaratmaz. Fotoğraflarım daha çok otomobil ve motor sporları üzerine.

FotoKritik - onurdemir kullanıcısının fotoğrafları

Sevgiler, Saygılar
Onur