Bende canonturkle 1 ay önce tanıştım 1 aydır üstün körü takip ediyorum ve şimdi yavaş aktifleşmeye başladım yorumlarla sorularla öğretici konuları takip etmeyle falan.. Adım Savaş Altunkara bursada oturuyorumm yaşımm 22 Asıl mesleğim Muhasebe hobi olarak fotoğraflar uğraşıyorum fotoğrafta kendimi çok iyi geliştirmek istiyorum birde bağlama çalmak gibi bir hobim var tabi ikisi biraz zor oluyor arada bağlamayı es geçiyorum.

Fotoğrafa hep merağım vardı digital foto makinam vardı hiç yanımdan ayırmazdım birgün artık canıma tak etti dedimki daha iyi bir fotoğraf makinası alacağım bundan 1 sene önce ve hiç araştırmadan gittim fujifilm hs20 aldım gold tan karttan çektim ücreti. Aldığım gün pişman olmaya başladım sonra fotoğraf sitelerini takip etmeye başladım fotoğrafçılıktaki herşeyi öğrenmeye başladım 1 ay geçmeden makinayı büyük bir zararla elden çıkardım çünkü hiç ısınamadım..

Ardında canon 500d aldım ve bir süre onunla öğrenmeye çalıştım sonra dayanamadım 60d aldım şimdi makinamla mutlu olup öğrenmeye ve fotoğrafta kendimi geliştirmeye çalışıyorum..