Merhaba arkadaşlar adım Ali, Ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım, fotoğrafçılığa merakım kompakt makinelerle başlamıştı. Fakat maddi nedenlerden dolayı d-slr makine alamamıştım. Geçen yıl beltek fotoğrafçılığa gitmiştim. Az çok d-slr makineleri orada tanıma fırsatı buldum.

Öğrenci olduğum için para biriktirmek zor oluyor. Yaklaşık 4-5 aydır para biriktiriyorum fakat her seferinde parayı mecburiyetten dolayı harcıyorum.

1300 tl civarında para biriktirmiştim ama yaz okuluna başlayacağım için 200 tl civarında para gidecek Kpss sınavı için para, evde internete ödenecek para, cart parası curt parası derken biriktirdiğim para yavaş yavaş harcanıyor.

Para biriktirmeye devam ediyorum, 2000 tl'ye ulaşırsam 60d almayı planlıyorum. Acaba ikinci el alsam sıkıntı olur mu? Çalışan biri olsam sıkıntı etmem, öğrenci olunca işler değişiyor

Aslında 7D ilgimi daha çok çekiyor, 60D'nin lcd ekranını açıp kapata kablolarını deforme edip ilerde sıkıntı yaratır kuşkusu yatıyor içimde, yoksa 7D için para biriktirmeye devam edip 2013 yılında 7D + 50mm f1.8 lens ile başlamak komik mi olur