Sahibinden sitesinde iş görür.

Fotoğraf açısından bakarsak;

-Daha yumuşak bir ışıkta çekilebilirmiş. ışık sert, gölgeler rahatsız ediyor.
-Araba fotoğrafçılığında mekanın çok önemi vardır. Arabanın ruhunu yansıtmalı mekan. Fotoğraflarda mekan seçimi son derece vasat. Birçok unsur dikkat dağıtıyor.
-Daha iyi bir ışık bilgisi , ek 2-3 flaş ve iyi bir şık yönetimi ile daha iyi sonuç alınabilirmiş.
-Kompozisyon eksikliği var.

Fotoğraflar adeta bir sıradan telefonla çekilmişte koyulmuş havası veriyor.

Hepimizde olur, fotoğrafları heyacanla çekeriz ve hoşumuza gider, eksiklerini pek göremeyiz ama eksiği çok fazladır. Haddinden fazla fazladır. Öyle bir fotoğraf olmuş. Gelişmeye açık.
Bol bol fotoğraf seyretmeni tavsiye ederim. Sahibinden.com vb yerlerden değilde, otomobil fotoğrafçılarının portfolyolarını incelemeni tavsiye ederim. Örneğin forumda Mert Gündoğdu başkanın fotoğrafları. Bakıp geçme şeklinde değilde, nasıl çekildiğini , nasıl ekipman kullanıldığını, ışığın nerden geldiğini, nasıl bir kompozisyon olduğunu vs...

Fotoğrafların hiçbirisi izlerken biraz dikkat çekip kendini incelettiren fotoğraf olmamış.

Her fotoğraf , fotoğraf sanati ve tekniği açısından eleştirilebilir diye bir kaide yoktur. Sıradan bir vatandaşın sıradan bir telefonla öylesine çektiği bir anlamsız fotoğrafı eleştirmeye kalksak eleştirebilirmiyiz? Fotoğraf adına birşey yokken neresini eleştiririz? Sadece bir dslr tarzı (fotoğrafı oluşturan unsurlara hükmedebildiğimiz herhangi bir makine) makine al, iso-diyafram-enstantene-kompozisyon-ışık gibi kavramları şöyle bir oku ve onlar doğrultusunda çekim yap deriz. Ondan sonra fotoğraf sanatı ve tekniği anlamında eleştirecek birşey çıkar ortaya.

Sokakta kames topla maç yapan çocukların gidipte Rıdvan Dilmen'e "Amca bizi eleştir ama profesyonel oyuncular düzeyinde eleştirir gibi eleştir" demesi gibi bir durum çıkıyor burada ortaya.

Bol bol fotoğraf izlemek ve incelemek şart.