Alıntı tonyaligenclik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fotoğraf makinaları teknolojisine çift diyafram sistemini kazandırdığınız için sizi tebrik ederim. Objektiflerde tek diyafram vardır. Sizin 2. diyafram diye bahsettiğiniz kısım diyaframa alan derinliğinde yardımcı olsun diye tasarlanmış yaprak topluluğudur. Bunda yaşanacak bir sıkıntıda ERR 01 hatası almazsınız. Sebebi ise hatayı verdirtecek elektronik bir aksama bağlı olmamasıdır. Eksik ve yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Değerli arkadaşım. öncelikle uyarın için teşekkür ederim. şöyle bir açıklama ihtiyacı hissettim. farzetki senin önden çekisli bir aracın var ve aracın ve arkasındada 2 adet yardımcı lastik var arka lastiğin patladığında nasıl araban gitmiyorsa. senin yapraklar topluluğu diyerek isimsiz bıraktığın kısım doğru çalışmazsa makina err 01 yada err 99 hatası verebilir. şu sebeple makinanız sizin verdiğiniz f değeri ve netleme noktanız ile olan mesafenizi ölçer, bununla birlikte ölçülen ışık. verilen değer. ve sensöre düşen ışık demeti arasında bir düzensizlik olursa makina durumu hata olarak algılayabilir.

BU ARADA DAHA ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞUN BİR YORUM DİKKATİMİ ÇEKTİ. AŞAĞIDA...

HalilGEZER Nickli Üyeden Alıntı
7 d makinada "error 20" hatası ile karşılaşan var mı acaba?
bende böyle bir hata görüntüleniyor LCD sinde.
interneti araştırdım "mirror box failure" deniyor bu hataya.
böyle bir hata ile karşılaşan varsa bu hatayı nasıl düzelttiğini söylerse sevinirim.



Devre arızasıdır bu hata.

ARKADAŞIM BU HATA DEVRE ARIZASI DEĞİL. err 20 MEKANİK ARIZA .."mirror box failure" AYNA GRUP

YANİ.. AYNA GRUP TA MEKANİK ARIZAYI GÖSTERİR. aradaki farkın ne olduğunu çok ii bilirsin fiyat farkıdır bu ...SENİNDE DEDİĞİN GİBİ Eksik ve yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

BİRDE SENİN YAPRAKLAR TOPLULUĞU DEDİĞİN KISIM SANA KÜSER ÖYLE İSİMSİZ BIRAKMA EN AZINDAN YRADIMCI DİYAFRAM DE YAZIKTIR NEDE OLSA ALAN DERİNLİĞİNE YARDIMCI OLUYOR YA. KOLAY GELE.