Alıntı sves Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
6d yi kısa sureli kullanıp makinadan soğumamdan dolayı 5d m 3 aldım 3 gundur kullanıyorum.daha önce nikonda kullandım.24 105 i her iki makina ile deneme fırsatım oldu. 6d de orta noktayı odaklamada kullanıyorsanız lens çok iyi özellikle 5.6 nın uzerinde. ama eğer diğer noktalarla netleme yapacaksanız işleri bozuyor.5dm3 çapraz noktaların tümü çok iyi lensi iyi kullanıyor.
nikon mevzuna gelince iddiasına varım o arkadaşınız jpeg çekim yapıyor. ilk canon kullanınca o farkı rahat bende görmüştüm ama raw çekince çok fark yok.DR farkını nikonda daha üstün olduğunu açıkca bazı fotolarda görüyorsunuz ama canonda renk konusunda nikona kat ve kat üstün.
son diyeceğim 24 105 tak gez bir lens. arkadaşlar arasında çekimde, gezi fotoğraflarında kullanmak için geliştirilmiş. amacını sonuna kadar karşılıyor
6D den neden soğudunuz merak ettim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi