Merhaba, gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar havadaki tozları sensöre üflediğinden dolayı normal pompalara tam olarak güvenmiyor.

Bende biraz araştırıp videoda olan pompayı buldum. İngilizcem çok iyi olmasa da pompanın altındaki mekanizmada bir tür filtre sistemi olduğunu fark ettim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum ancak normal pompalardan daha iyi iş göreceği kesin.

http://www.youtube.com/watch?v=<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oSLhhLwbLNc&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0 x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oSLhhLwbLNc&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0 x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

GG de bulamadım ancak B&H de satışı mevcut. Koh | HEPA Jet Air Dust-Free Blower | KOHHJA | B&H Photo Video

Sadece pompa için sipariş vermek pahalıya geleceğinden İstanbuldaki arkadaşlardan ricam ( Ankaradayım maalesef ) Hayyama yolunuz düştüğünde aklınıza gelirse ve vaktiniz olursa bu pompadan satan olup olmadığı ve varsa fiyatı hakkında bilgi alırsanız çok sevinirim.

Sonuçta pahalı oyuncaklar kullanıyoruz, ucuz diye 10 liraya pompa alıp sonrasında kendimizi sıkıntıya sokmayalım.