CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    Sokak Fotoğrafçısı

    Status
    Offline
    İsim
    tunc ozceber
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    08.September.2009
    Nereden
    ankara
    Mesajlar
    1,017

    Standart

    17-55'e hiç bulaşmamanızı öneririm. EF-S lens olduğu için ileride full frame'e geçerseniz işinize yaramayacaktır. Fiyatı yüzünden de elden rahatlıkla çıkarabileceğiniz bir lens değil.

    24-70 ve 24-105'e gelirsek, ikisi de kendisini kanıtlamış çok iyi lensler. Hangisini seçeceğinizi ise ayırdığınız bütçe ve bu lensleri ne tür çekimlerde kullanmak istediğiniz. Genel kullanım amaçlı düşünürseniz 24-105 daha mantikli olur f/4'ün dezavantajını etkili IS sistemi ile büyük ölçüde kapatmakta. Ancak daha fazla bokeh ve düşük ışıklarda kullanım için 24-70 daha uygun bir lens.

    Kısacası bu lensi ne tür çekimlerde kullanacağınızı yazarsanız, daha rahat yardımcı olabiliriz.










    off to never never land...

  • #2
    ertanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Samsun Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ertan Akbaş
    Makina:
    Canon EOS 5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    13.May.2010
    Nereden
    Samsun
    Yaş
    66
    Mesajlar
    142

    Standart

    Selim bey, Tunç bey, Aydın bey "Huysuz" rumuzlu beyefendi öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Benim aklımda da zaten 24-105 vardı, burada test sonuçlarını da incelemiştim. Sizlerin görüşleride benim kafamdaki olguyu pekiştirdi. Evet, 24-105'i az sonra alıyorum Selamlarımla.











  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •