iki gün önce istiklal demirören avm saturn de raf ürünü olduğu için 600 lü bir şeylere panasonic LX5 vardı. Sıfırı da 800 gibi bir şeydi.
Kompakt derseniz alınabilir gibi görünüyordu.
4-3 sistem de olympuslar daha uygun fiyatlı. Panasonicler pahalı ve olympusa göre pek de kaliteli görünmediler gözüme. epl-1 hoşg örünüyor ama sıfırını ucuza bulamazsınız. kalite oalrak kullanılan lensler önemli. Bir kompakttan daha iyi görüntü kalitesi ama orta sınıf bir bodyden kötü bir görüntü ve iso kalitesi sunacağı kesin.
Sony nex 5n ve sonrası iyi diye biliyorum. Bir ara 5 ve 5n arasında bile iso konusunda belirgin farklar olduğu söyleniyordu. Tek sevemediğim şeyi nex lerin şekli. Daha ufak bir yapısı var. oly epl-1 daha sağlam bir yapıda.
samsung, nikon, canon aynasızları pek dahil etmiyorum hala tutarlı bir yanları yok.
Sadece fotoğraf çekerim diyorsa geçenlerde sitede bir panasonic g1 vardı. DSLR like kıvamında bir görüntüsü olan ama görüntü kalitesi olarak on numara fotoğraflar çıkartan bir izlenim verdi araştırmalarım. 450 ye satıyordu arkadaş ama muhtemelen satılmıştır. Niyetlendim ama şimdi ona bir de lens bulma çabası vs vs derken uzar gider diye uğraşmadım.
Ben de bir ara düşünüyorum çok ufak olmayan ama manuel lensleri kullanabileceğim ve ikinci makine olarak kullanabileceğim bir şey almayı. O sebeple takip ediyorum önerileri.


1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks








Alıntı ile Cevapla