Bence duvar boyamaktan ziyade gidip sunta alıp sonsuz fon şeklinde köşeye döşeyin ve suntayı boyayın . istediginiz zamanda rengini boyayıp kolayca degistirebilirsiniz . üstünde ister tepinin isterseniz agır malzeme koyun ayakkabıyla çıkın falan farketmez 2 dakikada boyarsınız hemen geçerbir çok profesyonel stüdyodada fonları bu şekilde yapıyorlar . kendinizde canınız sıkıldıkça rahatça plastik boyayla boyayabilirsiniz hemde çok pahalı boyalar kullanmanıza gerek kalmaz.
fikir açısındanda benim kullandıgım dizayn bu şekilde
suntaya verceginiz para maximum 50TL boyasıda 30 40 tutsa çok maliyetli olmaz ve istediginizde kolayca rengini degistirebilirsiniz parlamada olmaz.
duvarlar siyah - fotograf çekeceginiz yerlerde beyaz sunta bence en kullanışlısı.
ekipman olarakda başlangıçta 2adet yn 560 tavsiye ederim zaten stüdyoda TTL özelligine ihtiyac duymazsınız alabiliyorsanız 3 4 adet flaş daha verimli olacaktır.
flaşın yanındada flaş ayakları-şemsiye-softbox flaş ayaklarına montaj apartları yetecektir.
alternatif ışık seti olarakda piyasada 1 milyara 3 adet flaş - 3 adet ayak - softbox , petek , renk filtreleri - tetikleyici - taşıma çantaları satılıyor.
alacagınız 3 adet YN 560 ve aksesuarlarıda ortalama bu kadar tutar diye tahmin ediyorum en azından garantili paraflaşlarınız olurtekzende 12 ay taksitle satılıyordu dedigim flaşlar.