Aa afedersiniz :) Erkal bey :)
Yazdırılabilir Görünüm
Aa afedersiniz :) Erkal bey :)
Arkadaşlar saat 03:15 ve ben yorgunluktan bittim ama yine de bu gün yaptığım bir çekimi lense örnek olması açısından arkadaşlardan da talep geldiği için ekliyorum.
http://img52.imageshack.us/img52/7553/img8988o.jpg
Ayrıca lensten çok memnun kaldığımı da belirtmek isterim ;)
17-50 ile çektiğim bir fotoğraf daha Oğlum müzik setini kurcalarken çektim.
F/2.8 de çekildi. (Yakalanınca biraz korkmuş sanırım )
http://img543.imageshack.us/img543/8816/img9046aa.jpg
Lensi gerçekten beğendiğimi tekrar belirtmek isterim bu fiyata alınabilecek en iyi lenslerden biri eksinlikle.:good:
Google da "tamron 17-50mm lens id" diye arattırırsanız lens uyuşmazlığı problemleri yaşanmış. Ben canon 7D ile vc'siz modelini 1 ay kullandım. Çok memnundum ama geçtiğimiz cumartesi lens bozuldu. Diyaframı komple değişecekmiş. Bakalım 1 hafta 10 gün sonra servisten teslim alacağım.
Şu sıralar hayyamdaki spot fiyatları ortalama nedir?VC'li versiyonunun.
Ben geçen gün sordum. VC' li olana 1000 TL VC' siz olana 650 dediler.
arkadaşlar vc'li mi vc siz olanı mı tavsiye edersiniz?
Ben de bu lensten almayı planlıyorum, tabi VC'siz olarak.
Umarım mekanik olarak bir sıkıntı yaşamam. :)
550D'de performansı nasıl olur yüksek megapixel olduğu için performansının düşük olacağını söylüyorlar?
Hayyamdan 1160 TL / 9 taksitle 2 yıl distrübütör garantili aldığım bu lensin VC' li olanını almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü hangi ışık düzeyinde kullanacağınız belli olmaz ve her zaman tripod ile çekemezsiniz. Ben yerebatan sarnıcında, loş ortamda 1/30 ile elde kabul edilebilir netlikte fotoğraflar çekebildim ve performansı çok iyi. 550D ile beraber sorunsuzca kullanmaya devam ettiğimi de belirtmek isterim. Alacaklara şiddetle tavsiye ederim. f/2.8 olması çok büyük avantajlar getirmekte.
Bunca sayfayı okudum, hala Vc li mi Vc siz modeli mi almam gerektiğine karar veremedim.. Yurtdışı fiyatı olarak arada 200 dolar fark var..
Diğer konuya da cevap yazdım, cevabınız için teşekkür ederim..
önemli değil