Alıntı yldry8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım sen canon şirketinin ceo sumusun? ayrıca herkes anladı benm anlatmak ıstedgımı nye gerek duydun ki acaip yorumlar yapmaya.. yok canonu yıkabılırsenız susarım vs vs... lütfen şurda espirsine söylendiği herkes anladı bi sen anlamadın... lütfen konuyu çarpıtıp acaip acaip münakaşalara girmeyin.. konu hakkında yorum yapın kimin ne dediği sizi ilgilendirmez.
Ozur dilerim pek sik surelerde foruma giremiyorum.
1. Canon ceo'su degilim.
2. Ben kullandiginiz mutasyona ugramis Turkce yuzunden bu son yazdiklarinizi birkac kez okuyarak ancak anlayabildigimi itiraf etmek zorundayim. Acayip olarak nitelediginiz yorumlarim hangisi bunu belirtebilirmisiniz lutfen.
3. Ben zaten konu hakkinda gayet detayli bilgilendirme yaptim. Kimseylede munakasaya girmedim sadece mesajiniza yanit verdim. Cevap vermek ve munakasa etmek farkli seyleri ifade eder.
4. Konu hakkinda kimin ne dedigi beni yada baska herhangi birini ilgilendirmiyor ise sadece konu acmakla kalalim, kullanicilar fikirlerini yorumlarini belirtemesin uygunmudur?

Turkce yazim/imla kurallarina saygi gostermenizi temenni ediyorum. Bu mesajim konu basligi ile alakasiz oldu. Diger uyelerden ozur diliyorum fakat mesajima karsilik verdiginiz icin cevap verme hakkimi kullanmak istedim sadece.

Tesekkurler