Size şöyle bir açıklamada bulanayım.. Fotoğraf makinelerinin işletim sistemleri veya firmwareleri hangi mantıkla çalışır tam olarak bilmesemde.. %90 şu mantıkladır..

İmajlar genelde flasha yazılır. Siz 100 % yazıldı olarak görsenizde yazım esnasında hafıza kartından veya başka bir sebebe dayalı problemlerden ötürü işlem başarısız olabilir.

Canon mutlaka bu tarz problemlere karşın flash'a ulaşmanın bir yolunu sistem olarak içinde barındırıyordur. (biz bunu biliyormuyuz hayır) Diğer arkadaşların dediği gibi bu bir tuş mod kombinasyonu olabilir.

Flasha micro usb,hdmi,service port gibi kaynaklardan servis yazılımlarıyla ulaşıp yeniden programlak basit bir olaydır.. Anakartın yanması uçması söz konusu değildir.

Bu bilgiler doğrultusunda makinenizi söktürüp parça değişi yaptırmak gibi düşünceniz olmasın.. İşi iyi bilen birine gerekirse yetkili servisine götürmenizi tavsiye ederim..

Ayrıca biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim belkide eos utility yardımıyla makinenizi ayağa kaldırmanın bir yolunu buluruz.