Alıntı LatePhotographer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Stor perde yani o örnek resimde paylaştığın sistemde genelde sert bir malzeme kullanılır. kumaş değil. güneşlik perdeler farklı . o sistemde kumaş olması zor. kumaşlar . bende o saten güneşlikten de var . normal mat pamuk kumaşta var. o stor perde sistemindende 3 sene çalıştığım dükkanda vardı . ben almıştım. fon olarak 1 kere kullandım ama çok uygun fon için. zaten çoğu kişi bu sistemi kullanıyor hem pratik hem uygun çözümlü. eğer gerçekten pencere ve kapı önüne de yaparsanız bir taşla 2-3 kuş vurursunuz.

gidip dükkanda bakın orada desen ve renkleri görebilirsiniz. çoğu mat ve kağıt gibi oluyor zaten. fiyatda o mekanizma dahil çok uygundu. ikilisi nasıl olur bilmem . böyle bir şansınız seçeneğiniz varsa kumaştan çok daha avantajlı ve kolay.

haha önceki sisteminze göre eşşekten inip arabaya binmiş olursunuz.

Aynen uygun fiyata araba bulmuşken eşeğe lüzum yok Şimdilik bir yerden fiyat aldım orada da malzemeyi görme şansım olmadığı için sipariş etmedim fiyatı da 150 TL idi. Mantıken stüdyolarda kullanılan mekanizmaların aynısı gibi zincirli sistem sadece karton/kumaş fon yerine kalın karton-kumaş karışımı bir şey hem sert hem bişiler değişik yani Sizlerin görüşleri beni dahada teşvik etti. Hem sizde denemişsiniz görmüşsünüz.