CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree10Likes
  • 2 Post By zerosn
  • 1 Post By BuLuT
  • 1 Post By tanerunlu
  • 2 Post By zerosn
  • 1 Post By zerosn
  • 1 Post By Gezgin Bekir
  • 1 Post By Mert Eren
  • 1 Post By Mert Eren

Konu: SM DV Soft Octa Dıffuser inceleyememe. :P

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    zerosn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Sinan KILIÇ
    Makina:
    BEKO - CASIO 398 SR
    Üyelik tarihi
    06.April.2011
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    894

    Standart SM DV Soft Octa Dıffuser inceleyememe. :P

    Merhabalar, bu inceleme konularını becerebilen birisi olmadığım için aslında inceleme demekte doğru olmaz sanırım buna. Sadece bir kaç örnek fotoğraf ekleyeceğim. Ufak tefek bilgi vermeye çalışacağım.

    Ürünün fiyatı 195$
    Ekstra ayağınıda almak isterseniz 80$'da o

    Ürünü google'da rast gele buldum şansıma da imalatçısı Kamer İthalat (Kamer İthalat - Fotoğraf - Dijital - Video) sirkeciden çıktı. Kime gösterdiysem çok pahalı olduğunu söylemişti videoları görünce hemen hemen herkesi etkiledi ama hala pahalı olduğu için almanın doğru olmadığını ifade ettiler. Bir hafta sonu tekrar sirkeciye doğru yelken açmışken arkadaşa dedim şu dükkana gidelim bakalım aklım kalmasın tamam almayacağım falan dedikten sonra akşama doğru gittik. Alma o kadar para vermeye değmez şöyle böyle diyen arkadaşım tutmasam benden önce satın alacak duruma geldi yetkili abimiz ürünü açıp tanıtırken. Aşırı derecede portatif bir ürün ve mini çantası ile taşıma sıkıntısı da bulunmamakta. Ekipman olarak içinde Diffuser, flaş ve ayak tutucu, şemsiye bağlantı aparatı ve taşıma çantası çıkıyor. Makine bağlantısı için mevcut bir ayak var ama o ayrı olarak 80$ gibi bir fiyata satılıyor.

    Her ne kadar test yada inceleme olmasa da en azından ufak bir fikir verir sanırım. Birde bu tarz sistemlere de yabancı olunca nasıl inceleme yapılır ne edilir pek bilemedim. Ürünün kalitesi çok iyi elinize alınca bunu daha iyi anlarsınız kurulumunu yaparken zaten mandalların oturma sesi zaten kaliteyim ben diyor. Kapatırkende 2 ayrı mandal var onları bastırıyorsunuz ufak çaplı bir patlama sesi ile kapanıyor öyle yüksek bir ses değil tabi ki. Acemi olduğum için videoda ki etkiyi yakalayamadım onun için 40 fırın ekmek olayına girmem lazım sanırım. Çektiğimiz fotoğraflardan bir kaç örnek aşağıda ki gibidir.

    Çekimler Cafe'de saat 2 - 3 arasında çekildi. İnsan fotoğraflarında zaten zorlanan birisiyim bunun üstüne hem hafiften kompozisyon yapmaya çalıştık hemde ışığı ayarlamaya çalıştık beni iyice bitirdi ama ışık sistemi konusunda kafamda ki alsam mı almasam mı yeni bir şeyler sorusuna noktayı koydu. Bu canavar benden daha tecrübeli ellerde çok daha iyi sonuçlar çıkaracak ona eminim zamanla bende ışığı doğru yönetirim diye umut ediyorum.

    Fotoğraflar DPP ile convert edilip ps ile boyutu küçültülmüştür ekstra hiç bir işlem yapılmamıştır.








    70mm
    F 2,8
    Ens. 1/200
    İso: 400


    70mm
    F2.8
    1/80
    200


    70mm
    F10
    1/60
    100


    70mm
    4,5
    1/125
    100


    70mm
    4,5
    1/100
    100


    70mm
    5
    1/125
    200


    61mm
    5
    1/125
    200

    Diffuser'ın kendi sitesinde ki fotoğrafları ve videosu aşağıdadır.








    Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım umarım memnun kalırsınız. Beni böyle bir inceleme yapmaya teşvik eden Orhan BULUT'a da ayrı bir teşekkür ederim. Sayesinde bir inceleme denemesi yapmış oldum.










    Konu zerosn tarafından (11.February.2013 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
    Darkbrew and BuLuT like this.
    Bana bir sade nescafe, sert olsun...

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •