Alıntı gtr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2. ürün kurulum ve kullanım açısından daha pratik fakat fotoğrafından tam anlaşılmıyor, ışık ayağı tipinde kafası var sanırım?
Soldaki, flaş+tetikleyici hemen takılabilir durumda. Sağdaki için flaş tutucu veya flaş ayağı gerekebilir. Şemsiyeyi paraflaşa mı takmışlar anlayamayadım?
Eğer öyleyse paraflaş ile de kullanabilirsiniz. Fiyatı açısından da bakınca ürün sadece şemsiye üzerine gerilmiş bir bezden ibaretmiş gibi geldi.
Soldaki ürünün içine tüm parçalar dahil fakat sadece flaş ile kullanılabiliyor.
Sağdaki ürün ise ister flaş ister paraflaş hangisiyle isterseniz kullanabileceğiniz bir ürün. Hangi tip ayak alırsanız şemsiye takıldığı sürece sıkıntı yok. Çok basit görünüyor dediğininiz gibi yalnız soldakinden daha soft bir etki yaratıyor gördüğüm sonuçlardan anladığım kadarıyla. Çünkü gümüş yüzeyden yansıyan ışığı süzüp veriyor size. Diğeri direk flaş ışığını süzüp veriyor. Yine dediğiniz gibi ayak lazım olacak fiyatları 4-7 usd arasında değişiyor onların da. Yani yine diğerinden uygun oluyor. Ek olarak hem daha pratik hem de daha büyük bir softbox. O yüzden şemsiye tipinde olanı alacağım ben

**Şimdi asıl soru ışık ayağı Ebay'den almak mı mantıklı TR'den mi bilmiyorum.. Kaliteli, öyle hemen devrilmeyecek 2m veya daha uzun bir ayak alacağım. Önerileri bekliyorum