Alıntı dgkngdk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim başlığı okudunuz mu bunu yazarken yoksa sadece adında sırf "ART" geçiyor diye mi bu düşünceye kapıldınız ? Ben 50mm ART başlığına bu lens hakkında bilgi almak için tıklıyorum. Bu amaçla yazılanları okuyorum. Bu başlığın altında ne işi var 24-105 L ile diğer art lenslerin kıyasının ? Yani ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama yapılan doğru bir şey değil. Yöneticilerin müdahale etmesi gerektiği düşüncesindeyim.
Sevgili Doğukan, burası bir forum. Forumculuğun ruhunda belirli bir konu ekseninde yan, ilgili konuların da tartışılıp muhabbete katkı sağlaması beklenir. Atalay ağabeyin kalp cerrahı bir fotoğraf sever. Ben de senden epey yaşça büyük bir üyeyim. İstersen büyütmeyelim. Hassasiyetinde elbette haklısın ama yazılı kurallarımız bile öylesine sıklıkla ve iyiniyetle ihlal edilebiliyor ki yöneticiler olarak her mesajı elbette silmiyoruz. Eksenden kayılır, ilgili başlık "abuse" olursa elbette müdahale edilir.

Fazladan bir kaç mesaj okumak zorunda kaldığın için toleransına sığınır, forumculuğun bazen böyle daldan dala ilerlediğini anımsatırım. Hassasiyetin ve anlayışın için teşekkürler. Selamlar, sevgiler.