SIGMA lenslerinin yeni Türkiye temsilcisi "fotopro" oldu.....

SIGMA 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM
17mm fokal uzunlukta F2.8 diyafram açıklığı ile bu lens portre, spor, makro ve genel fotoğrafçılık kullanımı için ideal bir lenstir. OS (Sarsıntı önleyici) fonksiyonu deklanşör hızını 4 stopa kadar yükseltebilir.
Fotoğraf makinesindeki sarsıntının telafisi vizörden bakıldığında etkin bir şekilde gözlenebilir ve netlik kolaylıkla yapılır.
F2.8 açık diyafram arka planda eşsiz bir netsizlik yaratırken netleme hızını yükseltir. Tüm zoom aralığında 22cm asgari netlik mesafesine ve 1:2.7 azami büyütme oranına sahiptir. Makro çekimler için 4.7cm netlik mesafesi bu lensi idela bir makro lense dönüştürür.
Üç asferik lens ve bir ELD (Extra Düşük Dağılma) cam elemanı tüm dağılmaları mükemmel şekilde düzeltir. Tüm zoom aralığında yüksek görüntü kalitesini mümkün kılar. Süper Çok Katmanlı Kaplama parlama ve yansımaları düşürürken yüksek kontrastlı görüntülerin oluşmasını sağlar. HSM motoru ile donatılan bu lens yüksek hızda sessiz netlik yapar. 7 yapraklı diyaframı arka planda eşsiz bir netsizlik yaratır.
Dahili netlik sistemi (IF) ön lens grubunun dönmesini engellediğinden dairesel polarize (CP) filtre ve taç yaprağı tipindeki parasoley kullanımı son derece kolaydır.

Alıntıdır.