Uzun bir aradan sonra merhaba , maalesef hobime devam edemiyorum bazı sebeplerden dolayı. Vakit ve mekan müsait olursa ancak drone ile gönül eğlendiriyorum. O yüzden elimde kalan ekipmanları elden çıkarmaya karar verdim.

Tripodu ve başlığı sıfır olarak aldım ve çok fazla kullanmadım. Dikkatli bakınca görebileceğiniz 1-2 kozmetik kusur haricinde bir sorunu yok.
Her türlü amatör ve profesyonel kullanıma uygun , ağır makine - lens kombinasyonlarında sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Alüminyum olan versiyonu yüzde 25(0.5 kg) daha ağır. Kağıt üzerinde düşük gibi gözükse de özellikle uzun süren taşımalarda büyük fark yaratıyor.
Tripodun kutusu , kağıtları mevcut. Ayrıca 2. bir plate daha almıştım bulabilirsem onuda göndereceğim. Ben birini makineye diğerini 70-200 e takılı bırakıyordum.

Herşeyin sürekli zamlandığı şu günlerde fiyatları bulabildiğim en uygun sıfır fiyatları üzerinden belirledim. Bu kombinasyonda bir set isteyen birisi için oldukça indirimli bir fiyat belirlediğimi düşünüyorum.

Tripod : 4750 Tl

Tripod başlığı : 3250 Tl


Set olarak almak isteyen olursa set fiyatı 7250 Tl kargosu dahil.