Burdanda ilanını verdiğim 500d makınamı fotokritik üzerinden bir kullanıcı almak istediğini söyledi.Kendisiyle telefonda konuşuldu anlaşıldı,kendisi görüntülü olarak görüşmek istedi.Onuda hallettik ve görüştük.

Bunların öncesinde ben makınamın satılık oldugunu tum arkadaslarıma da haber vermiş bulunmakdaydım.Ve bi arkadasım benim adıma bu alısverisi gerceklestirmis ve bana haber vermekde gecikmis.

Şimdi asıl olaya geliyorum.Makınamın satıldığını bana geç söylendiği için,Diğer kullanıcıyla anlaşmam iptal olmak zorunda kaldı.Bunu öğrenir öğrenmez kendisini telefonla aradım ve özür dileyerek durumu anlattım.Kendisi beni ürünü daha fazla fiyat veren başka birisine satmakla suçladı.Tabikide böyle bişey yokdu.Kendisine durum çok can sıkıcı oldugunun farkında oldugumu ama benim elimde olan bi durumun olmadığını defalarca belirttim ve olumsuz yorum yapmakda serbest oldugunu dile getirdim.

Fakat kendisi olumsuz yorumunu yaparken konuyu çarpıtarak beni bi dolandırıcı gibi gösteren cümleler kullandı.Kimsenin 5 kuruş parasında gözüm olmamasına ramen,tamamen benim dışımda gerçekleşen bu durum yüzünden abuk sabuk yorumlara katlanmak zorunda kaldım...

Bundan sonrada internet üzerinden ne bişey alırım ne bişey satarım... İlk defa bişey yapayım dedim oda yüzüme gözüme bulaştır..

Kendisi haksız demiyorum,elbetteki ikimizde zaman harcadık oturduk konuştuk vs.Hatta ben en güvenli yol olan elden alışverişi tercih edip 2 saatlik yol yapıp ürünü teslim ediceğim yere gidicektim....

İnsan gibi arayıp durumu izah edip özür diledikten sonra böyle çirkinleşmenin ne manası var bilmiyorum... İçimi dökiyim dedim..