Alıntı burak13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5d kullanan arkadasım netlemede hızı nasıl acaba

ayrıca kendınden grıplı olması 1,5 kg demek oluyo, o yanı da var
1 aya yakındır 5D kullanan biri olarak söyleyeyim, netleme sistemi pek iyi değil bence. Kenar noktalar hatta baya kötü. (450D'nin gerisinde olduğunu iddia ediyorum kenar noktalarının af konusunda. Fazladan dikkat istiyor valla =/ ) Öte yandan al servo'sunu yeni deneme şansım oldu memnun kaldım ondan ama.

1D serisi ile hiç ilgilenmedim, sadece ağırlıkları bile yeter ilgilenmem için doğrusu hani yorumumu kullanıcı profilime göre değerlendirmen için demiş olmak istedim bunu. Senin önceliklerin, ihtiyaçların nedir net bilemem.

Daha geniş açı demişsin mesela, bunun için tam kare sensöre gerek yoktu... Daha geniş açıda en iyi kaliteyi arıyorum diyecek olursan da cüzdanın çok ağlayacaktır diye tahmin ediyorum

Ha bir de 1500 TL'ye 5D bulduysan direkt satın al zaten, 200-250 TL üstüne koyar satar kâr edersin çünkü. Yani o fiyata temiz 5D bulabileceğini pek sanmıyorum açıkçası.

kolay gelsin...