Canon is probably now keen to release a high-resolution camera that keeps photographers from straying to other brands. From what Canon Rumors has gathered, there are murmurings that a 90-megapixel 5S is now being tested, prompting questions about what other specifications such a camera could deliver. The burst rate would likely be under 10 frames per second, and one would imagine that Canon wants to include an EVF that compares with the 9.4 million dots offered on Sony’s new a7S III.
Given that this is intended as a photographer’s camera, it’s probably something of a relief for both Canon and consumers alike to assume that the debate over video specifications will not be anywhere as intense as those seen in recent months. Fans will be keen to discover the true resolving power of the RF glass, and the new sensor’s dynamic range and the way Canon deals with diffraction (landscape photographers take note) could play an important role in determining whether Canon shooters are tempted by Fujifilm’s recent advances.

What are your thoughts? Does this rumor come too early given that the R5 and R6 have only just been announced? What specifications are you expecting? Let us know your thoughts in the comments below.

Canon, muhtemelen fotoğrafçıların başka markalara kaymasını önleyen yüksek çözünürlüklü bir kamera piyasaya sürmek istiyor. Canon Söylentilerinin topladığına göre, 90 megapiksellik bir 5S'nin şu anda test edildiğine dair mırıltılar var ve bu tür bir kameranın başka hangi özellikleri sunabileceği hakkında sorular soruyor. Seri çekim hızı muhtemelen saniyede 10 karenin altında olacaktır ve Canon'un Sony’nin yeni a7S III’te sunulan 9,4 milyon nokta ile karşılaştırılan bir EVF'yi dahil etmek istediği düşünülebilir. Bunun bir fotoğrafçının kamerası olarak tasarlandığı düşünüldüğünde, video özellikleriyle ilgili tartışmanın son aylarda görülenler kadar yoğun olmayacağını varsaymak hem Canon hem de tüketiciler için büyük olasılıkla bir rahatlama olabilir. Hayranlar, RF camın gerçek çözümleme gücünü keşfetmeye hevesli olacaklar ve yeni sensörün dinamik aralığı ve Canon'un kırınımla başa çıkma şekli (manzara fotoğrafçıları bunu not eder) Canon atıcılarının Fujifilm'in son gelişmelerinden etkilenip etkilenmediğini belirlemede önemli bir rol oynayabilir. . Düşüncelerin nelerdir? R5 ve R6'nın daha yeni duyurulduğu düşünüldüğünde bu söylenti çok erken mi geliyor? Ne tür özellikler bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi bize bildirin.