aksoykaan ve umucok, her ikinize de öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim
Dün geceden beri izlediğim testler ve okuduğum yorumlar doğrultusunda bir aksilik olmazsa 6D almaya karar vermiş durumdayım. Bütçeyi biraz daha arttırarak 6D konusunda karar vermeme en büyük etken ISO performansı oldu. Özellikle gece etkinlik çekimlerinde kullanacağım için benim işimi hayli hayli görecek gibi görünüyor.
Gelelim şimdi aklımdaki sorulara. Malum distribütör ürünlerinin fiyatları yüksek olduğu için ya spot ürün alacağım yada sıfır ayarında ikinci el. Fakat forumlarda 6D hakkında onlarca fark etmeden alınan refurbished vakası okudum. Bu yüzden alırken seri numarasından kontrol etmek istiyorum.
Cihazın seri numarasını gövdedeki numara ile karşılaştırmak için bir program buldum. Fakat merak ettiğim şey ise, bu seri numarasını kontrol edebileceğimiz bir site olup olmadığı?
Bunun hakkında net bir bilgi bulamadım. Bildiğiniz bir yol varsa ve paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim
Unutmadan, sağ salim bir cihaz alabilirsem başınızı daha çok ağrıtacağım haberiniz olsun![]()