merhaba şu an moralim çok bozuldu szle başıma geleni paylaşmak istiyorum
bir e satış sitesinden biraz önce aaldığım canon 6 d yi teslim aldım makna duru ithalat tarafından ağzı kapatılmış olarak geldi. buraya kadar güzel pili taktım ojektfi yerleştirdim vizörden baktım sağ netleme noktasının altında kocaman sanki bıçakla yapmışsın gibi çizik hemen lensi çıkardım prizmada dıştan bile bakınca belli oluyor. biraz önce müsteri hizmetlerin aradım kapatmışlar. diyeceklerini biliyorum gönderin biz bakalım arada haftalar gececek ben taksitlerini ödeyeceğim. daha kötüsü sadece 2 foto çektim onuda acaba düzelir mi diye bundan dolayı belki kullanıcı hatası bile diyecekler.
. bu makinada o kadar belli ki çizik bu makinanın duru tarafından kontrol edilmeden gönderilmesi ve görülmemesi imkansız.
şu an nikondan canona geçiyordum resmen içimdeki istek canona karşı sıfırlandı. kutusuna koydum yüzüne bakasım bile yok.
siz siz olun canon eurasia dan şaşmayın. buda bana 5800 liralık ders oldu üstünede makina yolu gözlemekte cabası. acaba refurbshed mi diye kafamdan geçirmiyor değilim.
neyse çok üzüldüm sizle paylaşmak istedim
iyi akşamlar herkese