Elimde 5D mevcut. BG-e4 zaten mevcut. Makemi 2 yıldır kullanıyorum ne bir sıkıntı çikardi nede yari yolda bıraktıgı oldu. Memnun musun derseniz memnunum. Aşşağida gördüğünüz ekipman ile kullanıyorum.

Şimdi kaşıntılar başladi. 28-105 EF usm yi satip. Üstüne biraz nakitim var birikmiş onuda koyup, kendi gövdemi satip. Mark II geçmeyi düşünüyorum. Gereksiz bir geçiş mi olur acaba ? Yaptiğim ne, moda, portre fotoğrafçiliği yapiyorum. Yüksek iso ihtiyacim olan anlar oluyor. Ama her zaman değil bir ay boyunca 2 çekimi geçmez.

Şimdi neden geçmek istediğime gelirsek, teknolojiye ayak uydurmak istiyorum ve makinem piyasasi düşüyormuş gibi geliyor. Video özelliği backstage videolarımı çekmek istediğim için oda bir arti. Basım felan yapmiyorum. Arda dergiye fotoğraf gönderiyorum ancak oda sürekli gerekli olmuyor.

Ana soruma gelirsek sizce geçilmeli mi mark II? Yoksa 50 1.8 de mevcut onu 50 1.4 uprage etmeyi planlıyorum. Makine değişmezsem lensimi de değişip yoluma bakmak istiyorum.

Kafam çok karişik kabul ediyorum ama boşuna masraf etmek istemiyorum. Öğrenciyim, kendi şartlarımı zorlayip böyle çalışmalara gireceğim. Bilginize.