CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    furkans33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    FURKAN BASKAK
    Makina:
    Canon Eos 6D
    Üyelik tarihi
    03.July.2012
    Nereden
    Antalya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    276

    Standart

    Alıntı alpgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize saglik, paylasim icin tesekkür ederim. Bu siralar almanyada cok tutulmaya basladi, nikon d600 modelinde sürekli olarak indirime gidiyor, bir diger sebebi de, nikona karsi baslatilan forumlardaki imza kampanyalari (sensördeki leke ve Yag sorunu ). Ben sahsim adima hem iso basarisini, hemde fotograflarini begendim, ama diger yandan Af noktalari acisindan 5d mark ii ile arasinda pek bir fark görünmüyor, 7d den mark II ye gecmis oldugum ve hala 7d yi Af konusunda aradigim icin tek cözüm bana Mark III gibi görünüyor. Yukarda Selim arkadasimizin dedigi gibi fotograflarin büyük hallerini paylasirsaniz memnun olurum. Güle güle kullanin, isiginiz bol olsun.....
    Nikon d600 deki yağ damlatma sorununu ne kadar gerçekciyse artık bilmiyorum bende çok fazla duyuyorum.İki rakip d600 ile 6d kağıt üzerinden daha iyi olan d600 gibi ama ben canon sempatim olduğu için ve tabi ki iso başarımı daha iyi oldugu için 6D yi seçtim. Af konusunda mark 2 ile aynı olabilir şaşırmam. ama iso da daha iyi oldugundan eminim. testler mevcut nette. sizi anca mark 3 keser bence 7d den ff dünyasına geçen biri olarak.D teşekkürler iyi dilekleriniz için.

    Ayrıca belirtmek istiyorum, dpreview de birçok kullanıcı daha önce 7d ve mark 2 kullanıp 6d ye geçen kullanıcılar. düşük ışıkta netleme hızı ve yeteneğinin 6D 'de 5d mark 2 ve 7d ye göre daha iyi oldugunu yazmış.










    Konu furkans33 tarafından (04.January.2013 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir.
    Christopher Mccandless




Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •