CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree37Likes

Konu: 5D Mark II üretimi resmen bitti :(

Hybrid View

  1. #1
    afy
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ramazan abi
    Makina:
    epl1
    Üyelik tarihi
    14.December.2012
    Nereden
    ankara
    Yaş
    50
    Mesajlar
    22

    Standart Hepsi Sanal İhtiyaç

    Maalesef fotoğraf makinası sektörü cep telefonu sektörüne döndü. Nasıl ki; aldığın son sistem cep telefonunu 1 sene sonra çöp yapıyorlarsa; sanal ihtiyaçlar üreterek, eskileri de çöp yaparak her sene bir fotoğraf makinası modeli çıkaracaklar. Dediğim gibi cep telefonu sektörüne özendi fotoğraf makinası sektörü. Bu bizler için iyi bir şey değil. Aldığımız her makina 1 sene sonra çöp olacak. Olmasa bile firmalar tarafından öyle düşünmemiz sağlanacak. Sağlanacak ki; senin cebindeki son kuruşa kadar para bu firmalara gitsin.

    Ekipman arzusu hastalık seviyesine getirilmemeli. Yoksa firmaların oyuncağı olur çıkarız hepimiz. Hiç bir zamanda tatmin olmayız.










    Konu afy tarafından (25.December.2012 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
    arion likes this.

  • #2
    Halil Ibrahim Duran
    Guest

    Standart

    Alıntı afy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef fotoğraf makinası sektörü cep telefonu sektörüne döndü. Eskileri çöp yaparak her sene bir model çıkar. 1-2 sene sonra adı bile anılmayacak bu modelin emin olabilirsiniz. Dediğim gibi cep telefonu sektörüne özendi fotoğraf makinası sektörü. Bu bizler için iyi bir şey değil. Aldığımız her makina 1 sene sonra çöp olacak. Olmasa bile firmalar tarafından senin öyle düşünmen sağlanacak. Sağlanacak ki; senin cebindeki son kuruşa kadar para bu firmalara gitsin.

    Ekipman arzusu hastalık seviyesine getirilmemeli. Yoksa firmaların oyuncağı olur çıkarız hepimiz. Hiç bir zamanda tatmin olmayız.
    bravo,
    çok başarılı tespitler. bugün 2005 yılında üretilen 5d bile konuşuluyor, 2008 de üretilen 5d mark2 en az iki sene daha gündemde kalır. ama öyle ama böyle ama kalır.
    teknolojik gelişme ve buna paralel daha yetenekli makineler çıkmasının önüne geçmek mümkün değil, hatta bence çıkmalı da. yalnız bahsettiğiniz profesyonel gövdeler her sene çıkmıyor ve hemen de çöp olmaz...











  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •