CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 115 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree34Likes

Konu: Fotografci.net / Erol Avanoğlu - OLUMLU/OLUMSUZ

Hybrid View

  1. #1
    erolavanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erol Avanoğlu
    Makina:
    Nikon D850
    Üyelik tarihi
    22.May.2010
    Nereden
    Adana
    Mesajlar
    219

    Standart

    Arkadaşlar herkese merhaba.
    Bir arkadaşımın bildirmesi üzerine burada hakkımdaki değerli görüşlerinizi görme fırsatım bulabildim. Olumlu veya olumsuz hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Beni bilenlerin detaylı şekilde bildiği üzere, Hongkong'tan Türkiyeye ürün gönderimi yapan tek Türk olarak buradan elimden geldiğince fotoğrafseverlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Ancak her geçen gün artan mesaj trafiği, değişen posta uygulamaları ve kuralları nedeni ile elbetteki her mesaja anında tek tek cevap vermek mümkün olmamaktadır. Örneğin HK Postanesinde artık ürünlerin içinde pil vs varmı diye tek tek XRayden geçmektedir. Tüm bunlar gecikmelere neden olmaktadır.
    Bu arada fotoğrafseverlere daha çok yardımcı olabilmek adına web sitemdeki bilgileri güncellemeye de çalışıyorum. Şu an sadece benim sitemde 10 dan fazla flaşın detaylı incelemesi vardır. Bu tür bir bilgi başak hiçbir yerde (sitede) yoktur. Doğal olarak insanları buraya yönlendiriyorum ki daha fazla bilgi edinebilsinler. Ama buna rağmen, o linklerde her tür bilgi elimden geldiğince vermeme rağmen hala cevabı olan soruların sorulması elbetteki beni üzmekte ve zaman kaybıma yol açmaktadır. Bazen bir kişi ile konuşurken diğer taraftan aynı anda 2-3 kişiden de mesaj gelebilmektedir. Dolayısı ile bu konuda elbetteki biraz anlayış beklemek hakkımdır diye düşünüyorum. Zaten beni burada bizzat ziyaret etmiş olan Mehmet Genç ve Ayhan Dinlecan kardeşlerim, ve en sadık müşterim Sdemirkeser gerekeni yazmışlar. Sonsuz teşekkürler ediyorum. Herhangi bir kişide 1 TL bile bir borcum vs var ise lütfen özel mesaj ile bildiriniz, geçte olsa iadesi mutlaka yapılacaktır. Hepinize bol fotoğraflı günler diliyorum.










    fatihmsenel likes this.

  • #2
    mlhplt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Melih Polat
    Makina:
    Nikon D810 Canon 550D IR
    Üyelik tarihi
    30.May.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    897

    Standart

    Erol Beyden bir sitem maili aldım yukarıdaki yorumlarımla ilgili buna istinaden ben de tekrar yorum yapmak istiyorum

    Siparişimde kızdığım iki nokta oldu. Birisi pillerin folyoya sarılı gönderileceğini önceden bana sorması gerekirdi diye düşünmüştüm. İkincisi ise piller dolayısıyla ürün geri geldikten sonra para iadesi konusundaki maillerime dönüş yapmayışıydı. Bunu da sonra bir özür maili ile sebeplerini belirterek aynı gün içinde aktardı.

    Ben de teknik sorular sorduğum zaman web sitesindeki sayfalara yönlendirdi ki bu gayet normal bence, 10 kişiye aynı şeyleri tekrar tekrar yazacağına web sitesine yorumları yazıp oraya yönlendirmesinde herhangi bir problem yoktur. Zaten çok özel bir ürün almıyorsanız sadece kendisi sitesini değil başka sitelerdeki yorumları da okuyarak ürün almanız gerekir. Eğer hakkaten bilgi bulamıyorsanız bu sefer sormakta zaten bir sakınca yok.

    Dediğim gibi ben öncesinde kendisinden 2 set reflektör de almıştım ve o siparişte hiç sıkıntı da yaşamamıştım. Bu siparişte demek ki onun yoğunluğuna denk gelen bir durum oldu, arada en azından bana "10 gün kadar yoğunluğum olacak sonrasında hemen geri dönüş yapacağım" tarzı bir mail atsaydı iş bu dereceye de gelmezdi ben de maillerimin niye cevapsız kaldığını anlamış olurdum. Şahsi olarak en dayanamadığım şey maillerime geri dönüş alamamaktır.

    Sorunlu sürecin ardından kendisi konuyu çözdüğü ve hiç üste de çıkmaya çalışmadığı için teşekkür ediyorum. Her insanın hataları, yanlışları olur. Burada önemli olan arkasındaki niyet ve sonrasındaki çözüme yaklaşımıdır. Bu hususta kendisi üzerine düşeni fazlasıyla yaptı hakkını yiyemem.

    Melih










    Konu mlhplt tarafından (06.November.2013 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
    Nikon D810, Nikon 14-24 f2.8, Nikon 50mm f1.8G, Nikon 85mm f1.8G
    Canon 550D (IR Modifiyeli), 18-135 STM

    melihpolat.com

  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •