Bugün toplu fiyat alımı için hayyama gittik arkadaşlar.
Çeşitli dükkanları gezdikten sonra en son Babataş'a gittik. Listemizi verdik. Toplu bir alım yapacağımız için önceden durumu açıkladık fiyatları ona göre vermesini rica ettik.
Bizimle ilgilenen Yılmaz Bey listeyi doldururken gözüme 5D Mark II'nin fiyatı çarptı. Mark II body fiyatı olarak bize dolar kuru 1.55'lere gelmişken verdiği fiyat 2.650$'dı. Kendisine "Fiyat 2.650 dolar doğru mu acaba?" diye sorduğumda "Evet doğru fiyat "cevabını verdi. Bende kendisine yukarıdaki dükkanların 2400 Dolara kadar Mark II verdiğini ve bu 250 dolarlık farkın nerden geldiğini sorduğumda saçma bir şekilde sinirlendi ve "Gidin yukardan alın ozaman. Bu piyasada yenisiniz herhalde dünyadan haberiniz yok " tarzında konuşmalar yaptı. Bizde bir hışımla dükkandan çıktık. Babataş fotoğrafa daha önceden de ısınamamıştım fakat bu hareketlerinden sonra bir daha dükkanın ne önünden geçerim ne de kimseye tavsiye ederim.


Silinen başlık hakkında açıklama;
Diğer başlıkta bulunan mesajların silinmesi üzerine, kirli bir görüntü oluşturan başlığı tamamen silip, yerine sıfırdan bir başlık açmayı uygun gördüm. Bu başlıkta umarım eskisi gibi olmaz. Sıkıntısı olan söylesin, sıkıntısı olmayan memnunum diyip geçsin..