Alıntı snomed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de BHFotomarket mağduruyum. 18 Eylül'de internet üzerinde 17-50 sigma lens siparişi verdim. Havale ile ödemeyi yaptım. 2 gün geçtikten sonra baktım üyelik sayfamda hala "ödeme bekleniyor" yazısı var. Telefonla irtibata geçtim., haber verdim, 2 gün daha telefonla durumu anlatmaya çalıştıktan sonra email ile dekontu gönderdim. Sonunda ödeme alındı kargo bekleniyor yazısı çıktı.(Hala bu yazı duruyor). Hemen her gün telefonla arayıp kargoyu sordum. Yarın gelir, geldi gümrükte gibi laflarla geçiştirdiler. Dün aradığımda kargoya verildiğini söylediler. Bugün tabiki kargo gelmedi. Tekrar aradım ve kargo numarasını istedim. Verdiği numara tabiki yanlış çıktı, tekrar aradım, tekrar numara istedim, numara tekarar yanlış çıktı. Sonra tekrar aradım, kargo karışmış dediler.
Yarın yasal işlem başlatmak istiyorum. Sizlere sorum bir avukat ile mi görüşeyim? yoksa tüketici derneğine mi başvurayım?
Acayip keyfim kaçtı.
Saygılar..
Öncelikle büyük geçmiş olsun..
Zaten adamların o ürünü yollayamayacağı fiyatındanda belli bir çok sitede ürünün fiyatı 1700 - 1900 tl arası fotografıumda da 1813 tl..Ayrıca adamlar kendi sitelerinde değilde yönlendirmeli olarak g.g tarzı bir sitede satışını yapıyor..Ürünü ucuz buldunuz almak istediniz ama adamlar zaten ucuz fiyata koyuyorki ürünü satıp paranızı değerlendiriyor ama ortada ürün yok ayrıca sigma bayii listesinde bhfoto diye bir firma yok..nereye şikayet ederseniz edin adamlar devamlı bu tarz işler çeviriyorlar..Eninde sonunda paranızı geri İADE alırsınız ama psikolojik bunalımada gireceğiniz kesin..