Uzun zamandır foruma girmiyordum fakat bugün tesadüfen açtığımda bu başlığı gördüm , alışveriş yapacaklar için 2 satırda ben yazayım dedim.

Kendisinin ilanlarını uzun süredir facebook üzerinden takip etmekteyim fakat epey bi süre alışverişte bulunamamıştık.
- İlk diyaloğumuz şöyle gerçekleşt , facebookda satılık hesaplı olduğu söylenen bir teleskop ilanı gördüm , altına yorum atıp fiyat sordum kısa süre sonra çalışan bir arkadaş telefonumu istedi ve beni aradı ürünün onlara nasıl geldiğini piyasa değerini vs. anlatıp telefonda fiyatını verdi. İstediğim özellik teleskopta yok diye alışveriş gerçekleştiremedik fakat altına yorum attığım bir ilandan sonra 5 dakika içinde telefonla arandım hoşuma gitti.

- Sahibinden.Com üzerinde oldukça hesaplı bir body gördüm kuzenime almak için aradım duruyor mu diye , durduğunu söyledi bende kuzenime haber verdim fakat kuzenim yaklaşık 2 gün sonra arayınca sattık onu denmiş. Uygun fiyatlı ürünler için aradığımızda yok deniyor diyen arkadaşlar ben ilan koyulduktan kısa bir süre sonra aramıştım , kuzenime söylenene göre ertesi gün sabah satılmış. Ben aradığımda ürün duruyor havaleyi yapın kargolayalım dendi. Ben bu insanın gerçekten bazı ürünleri zararına sattığını veya para kazanmadığını düşünüyorum gördüğüm fiyatlardan sonra. Uygun fiyatlı ürün tabi ki 1 saat içinde bile satılır sahibinden.com ve facebook üzerinden anında binlerce kişi paylaşımlarını görebiliyor ve çok uygun olan ürünün çok kısa sürede satılması gayet normal.

- Facebookda gezerken ihtiyacım olan küçük lowe pro marka sırt çantası ilanını gördüm ve çok komik bir rakama satılıkdı. İlan koyulalı 5 dakika olmuştu. Özelden yazdım abi gönder gelsin diye hesap bilgilerini verdi hemen ödemeyi yaptım ve kargom yola çıktı. 5 dakikalık ilandı , 30 saniye içinde de alıveriş gerçekleşti. Şimdi o ilan için biri aramış olsa ve satılmış dese inandırıcı gelmeyebilirdi fakat gerçekten durum buydu

- Şimdiye kadar yazdıklarım birebir yaşadıklarım , onun dışında kendi fikrim şöyle ki , bu insan veya ekibi sosyal medyayı ve ilan sitelerini aktif olarak kullanıyor. Gördüğüm kadarıyla çok geniş bir ürün yelpazesi var hepsinin ilanını tek tek girmek , takip etmek gerçekten zor iş ondan dolayı bazı yanlışlıklar olmuş olabilir , bunu savunmuyrum tabi ki olmaması lazım ama kendisini takip edin ne demek istediğimi gerçekten anlayacaksınız neredeyse 24 saat ürün paylaşıyorlar.

Özellikle gece evde otururken facebookda öyle bir ilanını görüyorum ki x ürün bu gece alınırsa veya sabah ilk gelene şu fiyat deniyor ve bu ürün gerçekten çok uygun rakamlı oluyor , geçen fiyatını görünce gaza geldi neredeyse dji drone alacaktım.
Onlar ürünleri yeteri kadar takip edemiyor olsada siz ürünlerini takip edin emin olun çok uygun fiyata işinize yarayacak şeyler çıkacaktır.