CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Erkayalar

Konulanmış Görüntüleme

  1. #13
    boot_sector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Koray Soyadılazımdeğil
    Makina:
    Canon EOS 6D WG
    Üyelik tarihi
    20.January.2010
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    394

    Standart

    Ya Cem bey kusura bakmayın da 5D Mark II fiyatı 7000TL. Erkayalara acıyacak mıyım bir de vah canım nelere katlanıyorlar diye. Spot %10 kar çıkarır geçer diyorsunuz. Amazon.de (almanyadaki amazon) satış fiyatı 1870 Euro.
    Bu nedir arkadaş ya. Almanyada vergiler sıfır mı? Ülkemden kazık yiyorum distribütörümden kazık yiyorum bir de hala çıkıyor birileri yok vergiler çok yüksekti falandı filandı. Bu makine japonyada ya da amerikada her neredeyse üretilmiyor mu? Bizdeki vergi ne ise onlardaki de aşağı yukarı o. Onlarda da gümrük vergisi var ki türkiyeye yakın o da. Onlarda da distribütör ücreti var aynı şekilde. Canon bir japon markası olarak avupanın tamamına farklı türkiyeye farklı fiyat mı uygulayacak. Bana erkayaların almanyada 1870 euroluk makineyi 7000TL satmasına bir kişi mantıklı çözüm getirsin bankadan kredi çekip yemin ederim onun istediği yerden makineyi satın alacağım. Bana desin ki erkayalar %25 in altında kar ediyor(tek isteğim budur). Ve bunu bana rakamlarla kanıtlasın. Bu kadar gözünüzü gerçeklere kapamayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.


    Ha bi de alamanyada 1d Mark 4 fiyatı 4500 euro. Yani 8900TL. Ha erkayalar fiyatını mı soruyorsunuz? Bişey değil canım 16000TL. Aradaki fark 7100TL. Yani Türkiyede bir adet 1D Mark 4 aldığınız fiyata Almanyada 1 adet 1d Mark 4 2 tane de 5D mark 2 alırsınız. Bunu da açıklayıversin vergi diyen arkadaşlar bir zahmet. Almanya diyorum bu arada Hong Kong ya da amerika değil. O fiyatlara bakmak istemedim gece uykum kaçmasın diye ama yine de göz ucuyla baktım maalesef hong kong fiyatına. 1D Mark 4 = 7000TL. Üzülüyorum bu erkayaların haline ya vallaha billaha. Sonra canon debelensin dursun türkiyede 1 senede 100 tane slr satabiliyorum diye.










    Konu boot_sector tarafından (24.April.2010 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •