boyle bir baslik acmam gerekir miydi bilmiyorum. ama tum uyelerinin teknolojinin nimetlerinden fazlasiyla faydalandigi bir forumda bu baslik olmali diye dusundum. cunku olen kisi, yaptigi yeniliklerle, zekasiyla, olaylara yaklasimiyla teknoloji dunyasinda cag kapatip, cag acan bir insan.

steve jobs ve babasi oldugu apple olmasaydi su anda teknoloji dunyasi nasil olurdu bilmiyorum, ama kesinlikle mevcut durumdan daha geride olurdu. steve jobs urettigi bilgisayarlarla, telefonlarla mp3 calarlarla sadece kendi markasini yuceltmedi, ayni zamanda rakiplerinin de ufkunu acti. su anda piyasada olan ve apple urunlerine rakip sayilan cihazlarin neredeyse tamami (isletim sistemleri, tablet bilgisayarlar, mp3 calarlar, telefonlar,..) aslinda apple dizaynlarindan esinlenmis durumda. kendimi fanboy hissetmedim hic, hep bana daha kullanisli gelen, daha $ik aletlere ilgi duydum ve bunlar da genelde apple oldu.

ben buradan kendi adima apple kullanicisi olarak (macbook pro, mac mini, iphone, ipod) ufkumuzu actigi ve bize bu urunleri kullanma firsati verdigi icin kendisine tesekkur ediyorum. kendisine allah'tan rahmet diliyorum. ve kendi geleneklerine uysun olarak da rest in peace (huzur icinde uyu) diyorum. gule gule steve jobs. hersey icin tesekkurler.