Yahu arada bende satiyorum ama Eylulde geliyorum diyerek

Aldigim fiyatin altina ve buradaki ikinci el fiyatina satiyorum geldigimde. Sebebine gelince 1Ds serisine yukseltecegim. Video ile isim yok ve bu aralar seri cekim ihtiyac duyabilecek sahne performansi yapan bir iki yer ile gorusuyorum Ya yanina bir 7D koyacagim ki genelde isik yetersiz ve flashsiz calisilacagi icin ISO basarimindan oturu tercih etmiyorum.

Bazen okuz altinda buzagi aramamak da lazim. Bu arada eger eylulde yeni makine cikacak diye satan varsa husrana ugar yeri gelmisken soyliyeyim. Cunku;

Canon su an duyrusunu senler once yaptigi lensleri hala depremdeki yaralar tam sarilmadigi icin talep kadar uretemiyor. Halen uretimi devam eden makinalar bulunmakta zorlaniyor. 60D gibi yeni makinalar stoklarda yok. 5D Mark II gibi yuksek siniftaki makinlerde de Canon yeni sisteme gecmeden evvel gorunmesi beklenen buyuk indirimler (200USD civari) henuz gozukmedi. Hem saniyormusunuz ki 5D Mk II 2500 USD civarindayken yeni cikanda 2500 den cikacak en az 2800-3000 araligindan piyasaya girer. Buda sizin ikinci el 5D MK II nizin 1900 USD ye satilmasi anlamina gelir.

Kaldiki Canon bir sonraki makineyi duyursa dahi piyasaya girmesi 3-4 aylik bir surectir. Yani bugun duyurulsa ancak yilbasinda goruruz kameranin yuzunu . Eger yeni makine cikacak telasinda satan arkadaslar varsa bir kac ay makinesiz gecirmeye hazir olsunlar derim ben

Bu arada tekrar yazmanin anlami yok ama Emre'nin dedigide sadece su ana ozel degil ama genelde az kullanilmis yuksek sinif makinalarin satis nedenleri arasinda bulunmaktadir.